Ορεινή Φωκίδα- Νεότερο ρεπορτάζ για τα κρούσματα.Μιλά ο αντιδήμαρχος κ. Παλασκόπης , ο πρόεδρος κ. Βρέττας και κάτοικος του χωριού

Το Nafpaktianews.gr παρουσιάζει με τηλεφωνικές συνεντεύξεις την κατάσταση που επικρατεί στο Ψηλό Χωριό Δωρίδας με τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν στο χωριό. Ο κ. Παλασκόνης μίλησε για οικιοθελή καραντίνα , και για δυο κρούσματα καθώς και συνεχή έλεγχο από την αστυνομία στο χωριό , ο κάτοικος της περιοχής κ. Τσιλιγκίρης και ο πρόεδρος της κοινότητας μιλούν για ένα κρούσμα και ότι δεν υπάρχει συνεχής επιτήρηση από την αστυνομία παρά μόνο υψηλή ατομική ευθύνη από τους κατοίκους του χωριού τους. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι υπάρχει κρούσμα και ότι οι πολίτες έχουν μεγάλη αίσθηση ευθύνης και ακολουθούν οικιοθελώς όσα λένε οι ειδικοί.

Δείτε όλες τις τηλεφωνικές συνεντεύξεις

Ακούστε τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Παλασκώνης

Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος κ. Βρέττας

Ακούστε τι δήλωσε ο κάτοικος κ. Τσιλιγκίρης

Πρώτη ενημέρωση

Δύο νέα κρούσματα στην Δωρίδα αυτή την φορά στην Δημοτική Ενότητα Βαρδουσίων του Δήμου Δωρίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr  απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος στο χωριό και το χωριό φυλάσσεται από την αστυνομία.

Τα παιδιά έχουν μπει σε καραντίνα, ενώ ήδη είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους. Στο χωριό υπάρχει περιπολικό της αστυνομίας, ενώ επό ποδός βρίσκεται και η Πολιτική Προστασία.

Σε λίγο περισσότερα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...