Οριστικό !!! Εντάχθηκε στο Intereg το Τουριστικό καταφύγιο Ναυπάκτου

-Η καλή είδηση της ημέρας !!!

Σπουδαία μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή,αφού σύμφωνα με πληροφορίες οριτικοποιήθηκε η ένταξη του Τουριστικού καταφυγίου Ναυπάκτου στο πρόγραμμα Ιntereg Ελλάδας-Ιταλίας 2014-2020 προϋπολογισμού 1.980.000 ευρώ.Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο έργο που θα υλοποιηθεί από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δυναμικότητας 60-100 σκαφών,χωροθετημένο στην ανατολική πλευρά της πόλης στο σημείο της εμποροπανήγυρης.

Για το σκοπό αυτό άλλωστε συνεδρίασε στα Ιωάννινα η επιτροπή παρακολούθησης του έργου,κάνοντας σχετικές ανακοινώσεις.

Την ικανοποίησή του,εξέφρασε στο άκουσμα της είδησης μέσα από τον λογαρισμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου και αντιδήμαρχος Αντώνης Φράγκος,ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια,τόσο τον περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα,όσο και τον εντεταλμένο του προγράμματος Intereg περιφερειακό σύμβουλο κ.Χρήστο Μπούνια,ο οποίος το ενέταξε.

Πλέον η Ναυπακτία με το έργο αυτό μπαίνει δυναμικά στον Ναυτικό χάρτη καθιστώντας την πόλο έλξης και τουριστικής ανάπτυξης

Τα ευχάριστα βεβαίως νέα είχε προεξοφλήσει ο κ. Φράγκος μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ κάνοντας αναφορά στο γεγονός.

Φώτο από τη συνάντηση των Ιωαννίνων



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...