Ουκρανία: Άνδρας επειλεί να ανατινάξει γέφυρα στο Κίεβο (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός στο Κίεβο, όπου ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ και απειλεί να ανατινάξει γέφυρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Οι πρώτες πληροφορίες από το Κίεβο σημειώνουν ότι η υπόθεση αξιολογείται ως ενδεχόμενη απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης, καθώς ο άνδρας φέρεται να έχει εκρηκτικό μηχανισμό και απειλεί να ανατινάξει, επίσης, και κυβερνητικά κτίρια.

«Άγνωστος άνοιξε πυρ και απειλεί να ενεργοποιήσει βόμβα. Διεξάγουμε ειδική επιχείρηση. Εκπρόσωποι όλων των σωμάτων ασφαλείας βρίσκονται στο σημείο. Η κίνηση των οχημάτων και των τρένων στη γέφυρα έχει διακοπεί», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Κιέβου Αντρίγι Κριστσένκο, όπως ανέφερε στο Facebook η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Οκσάνα Μπλίσχικ.

Στο σημείο κατέφτασαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της ουκρανικής πρωτεύουσας, αστυνομικοί σκύλοι και ομάδα αντιμετώπισης εκρηκτικών μηχανισμών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας που πρόσθεσε ότι η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως «προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας».

Η κίνηση σε πολλούς σταθμούς του μετρό του Κιέβου έχει διακοπεί, λόγω απειλής για πιθανή ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού, σύμφωνα με αναφορές που επικαλούνται τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...