Ουσιαστική η στήριξη των δημοτών στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

«Ουσιαστική η στήριξη των δημοτών στο έργο της Δομής»

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας πραγματοποίησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ναυπακτίας, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ.Ντίνου Τσουκαλά, του πρώην Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Παναγιώτη Λουκόπουλου, του πρώην Αντιδημάρχου κ.Γιώργου Σιαμαντά, της Συντονίστριας της Δομής κ.Κατερίνας Μαραγιάννη, του προσωπικού, ωφελούμενων και δημοτών.

Με αφορμή την εκδήλωση ο κ.Τσουκαλάς, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ουσιαστική στήριξη που παρέχεται από ιδιώτες και επιχειρήσεις, η οποία κρίνεται ως καταλυτική για την πορεία που καταγράφει μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη Δομή.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος «το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέχει ουσιαστική υποστήριξη σε επίπεδο παροχής βασικών αγαθών (ειδών υγιεινής, ένδυσης, υπόδησης, κτλ) και συσσιτίου σε άτομα και οικογένειες συνδημοτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και χρήζουν βοήθειας.  Καθημερινά παρέχεται συσσίτιο σε 150 οικογένειες και σε μηνιαία βάση διανέμονται τρόφιμα σε 200 οικογένειες. 

Ο Δήμος Ναυπακτίας μέσα από δράσεις, όπως αυτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στοχεύει στην ανακούφιση των καθημερινών αναγκών των πιο αδύναμων συνανθρώπων μας. Θα ήθελα να σταθώ όμως ιδιαίτερα στην υποδειγματική λειτουργία της συγκεκριμένης Δομής, γεγονός που οφείλεται τόσο στους εργαζόμενους, όσο και σε εκείνους τους συνδημότες μας, ιδιώτες και επιχειρηματίες, που τη στηρίζουν συστηματικά σε όλα τα επίπεδα».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...