Ούτε τώρα ο “Τίτορμος”…

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική Καλλιθέα και Παναιτωλικός δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο», μένοντας στο 1-1 και παράλληλα στη μέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό και οι δύο ομάδες μπήκαν… ορεξάτες στο ματς του «Ελ Πάσο». Στο 20′ ο Φαρινόλα κέρδισε το πέναλτι από τον Τακίδη, με τον Ντακόλ να ευστοχεί από τα 11 βήματα για το 1-0.
Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως το σουτ του Κουτσοσπύρου μπλόκαρε δύσκολα ο Κατσούλης. Εννέα λεπτά αργότερα, ο Φαβάλι εκτέλεσε το φάουλ, ο Αουάρο έκανε την κεφαλιά και ο Καμαρά από κοντά έφερε το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός είχε καλύτερα πατήματα, ωστόσο η Καλλιθέα είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς, όταν το σουτ του Φαρινόλα στο 79′ έδιωξε δύσκολα ο Τακίδης.
Στο 83′ σημειώθηκε η τελευταία φάση του ματς, όταν ο Πασσάς έκανε το σουτ όμως η πορεία της μπάλας δεν ανησύχησε τον Κατσούλη.
Με αυτή την ισοπαλία η Καλλιθέα (10η θέση) έφτασε τους 8 βαθμούς, όσους και ο Παναιτωλικός (11η με ισοβαθμία).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Πίκολο, Σταύρου (89′ Φουντουκίδης), Ρουσάκης, Καλτσάς, Ατματσίδης (76′ Κατσικογιάννης), Ντα Σίλβα (52′ Χριστοφιλέας), Ντακόλ, Φαρινόλα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας (46′ Δάρλας), Μητρόπουλος, Φαβάλι, Σφακιανάκης, Κούσας, Καμαρά (81′ Πασσάς), Κουτσοσπύρος.
 Πηγήolatagoal.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...