Ο Άδωνις λέει ότι δεν φταίνε οι διοργανωτές για τον συνωστισμό στον Πειραιά, αλλά οι πιστοί

Ο Άδωνις λέει ότι δεν φταίνε οι διοργανωτές για τον συνωστισμό στον Πειραιά, αλλά οι πιστοί
Ο Άδωνις λέει ότι δεν φταίνε οι διοργανωτές για τον συνωστισμό στον Πειραιά, αλλά οι πιστοί


09/06/2020 – 13:01

Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει viral οι φωτογραφίες που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων από τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά. Κι αυτό όχι λόγω του αγάλματος, αλλά λόγω του μεγάλου συνωστισμού που παρατηρήθηκε στην εκδήλωση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και μίλησε για ακριβώς αυτό το φαινόμενο. Τι είπε; Πώς δεν ευθύνονται οι διοργανωτές, αλλά οι πιστοί που είχαν πάει στην εκκλησία. «Στην εκδήλωση ήταν γενικώς μαζεμένα και οργανωμένα τα πράγματα. Ο κόσμος ήταν κυρίως οι πιστοί που παρέμειναν στην εκκλησία (σ.σ. μετά τη λειτουργία) για να δουν την τελετή των αποκαλυπτηρίων. Παρά τις συστάσεις που έκαναν οι διοργανωτές στα μεγάφωνα ν’ απλώσει ο κόσμος δεν αντέδρασε πάρα πολύ. Πράγμα που δείχνει ότι ο κόσμος δεν έχει πειστεί ακόμα ότι ο ιός υπάρχει», είπε.

Όταν, δε, ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για το αν έχει η κυβέρνηση ευθύνη για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν έχει πειστεί ότι ο ιός υπάρχει, απάντησε ότι «είναι μια ανθρώπινη ανάγκη. Δεν έχει ευθύνη η κυβέρνηση καθόλου» και τόνισε πως γίνονται κι άλλες μαζικές εκδηλώσεις, όπως αυτές ενάντια στον ρατσισμό και την αστυνομική βία με αφορμή τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...