Ο Άρης απειλεί το αήττητο σερί του Ολυμπιακού

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (7/11, 19:00) στο Αλεξάνδρειο είναι αυτή που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την ώρα που ο Άρης δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες (δύο στο Champions League και μια για την Α1). Στον αγώνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων», Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Σήμερα  θα διεξαχθούν τέσσερις αναμέτρησεις με ώρα έναρξης τις 17:00. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στο Λαύριο, ενώ ο Κολοσσός υποδέχεται τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Η ΑΕΚ, η οποία «συγκατοικεί» με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας και ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος από την Μπεσίκτας για το Champions League, αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Απόλλωνας Πατρών φιλοξενεί τον Προμηθέα Πατρών στο αχαϊκό ντέρμπι. Αύριο  (6/11, 19:00) στην Χαλκίδα η «νεοφώτιστη» Κύμη θα ψάξει για την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα απέναντι στα Τρίκαλα. Τέλος, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Δευτέρα (7/11, 17:00) στην Λευκάδα την τοπική Δόξα, που έχει δείξει πως έχει τις δυνατότητες για να «κάνει την ζημιά».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών:

Το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/11

    Λαύριο-ΠΑΟΚ (17:00)

    Απόλλων Πατρών-Προμηθέας Πατρών (17:00)

    Κολοσσός Ρόδου-Κόροιβος Αμαλιάδας (17:00)

    ΑΕΚ-Ρέθυμνο (17:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/11

    Κύμη-Τρίκαλα (19:00)

ΔΕΥΤΕΡΑ 7/11

    Δόξα Λευκάδας-Παναθηναϊκός (17:00)

    Άρης-Ολυμπιακός (19:00)

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...