Ο αγροτουρισμός είναι στη μόδα

Ο αγροτουρισμός είναι στη μόδα
Για σας που θέλετε κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή για να περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έχουμε να σας πούμε ότι ο αγροτουρισμός και συγκεκριμένα η Κυπριακή Ύπαιθρος είναι στη μόδα.

Τόσο στα ορεινά θέρετρα όσο και στις παράλιες πόλεις του νησιού  μπορείτε να συναντήσετε παραδοσιακά αγροτουριστικά καταλύματα που έχουν αναπαλαιωθεί διατηρώντας όμως τον ζεστό γραφικό χαρακτήρα του χωριού, προσφέροντας αξέχαστες διακοπές σε όσους επιλέξουν τον αγροτουρισμό  για τις διακοπές τους.

Επιλέγοντας τον Αγροτουρισμό για τις διακοπές σας έχετε την ευκαιρία να ξυπνήσετε στη φύση με το λάλημα του πετεινού και το κελάηδημα των πουλιών, να απολαύσετε το πρόγευμα σας στην σκιά της κληματαριάς, να απολαύσετε περιπάτους στην εξοχή, να ζήσετε την ζωή του χωριού με τις καθημερινές τους ασχολίες.

Θα τύχετε της θερμής  υποδοχής και φιλοξενίας των κατοίκων που θα σας προσφέρουν πλούσια γεύματα με παραδοσιακά, τοπικά εδέσματα και θα απολαύσετε μαγευτικά καλοκαιρινά βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό που μοσχοβολούν γιασεμί και αγιόκλημα. Κάντε τις διακοπές σας να σας μείνουν αξέχαστες και όμορφες μικρές αποδράσεις στην κυπριακή ύπαιθρο.

ΤΑΞΙΔΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...