Ο Αλέξης Ψυχογιός μίλησε στο nafpaktianews για την αποχώρηση του από τον Άρη και την συνάντηση το Σαββατοκύριακο στην Ναύπακτο με τον Σάκη Τσιώλη.

Στην Ναύπακτο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και πρώην προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα Σάκης Τσιώλης, μαζί  με τον Αλέξη Ψυχογιό πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη. Επικοινωνήσαμε με τον Αλέξη Ψυχογιό αν σημαίνει κάτι αυτή η συνάντηση και αν οδεύει προς τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αλέξης μας είπε  πως ο Σάκης Τσιώλης  επισκέπτεται την Ναύπακτο συχνά στο λίγο χρόνο που έχει για τις διακοπές του . Πριν  μας απαντήσει για μέλλον του  μας ξεκαθάρισε πως ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει  συγγένεια με τον ίδιο  απλά τον γνωρίζει από τον πατέρα του Γιώργο Ψυχογιό ο οποίος αγωνιζόταν στην Α.Ε.Κ.- Απόλλων Αθηνών και στο Τορόντο Αμερικής και μέσα από αυτέ τις ομάδες έτυχε να γνωριστούν και από τότε έγιναν πολύ στενοί φίλοι  αυτό τόνισε  για αποκατάσταση της αλήθειας  των όσων ακούγονται περί συγγένειας .

 

Για πιο λόγο αποχώρησε από τον Άρη;

Η απόφαση να αποχωρήσω  από τον Άρη ήταν δική μου και όχι όπως ακούστηκε ότι με έδιωξαν. Ο λόγος που πήρα την απόφαση αυτή ήταν πως από την αρχή της προετοιμασίας ξεκίνησα πολύ καλά πέτυχα 14 γκολ σε 17 φιλικούς αγώνες και δεν χρησιμοποιήθηκα ποτέ σε επίσημο παιχνίδι, μάλιστα στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του Σαββάτου με είχε στη βασική εντεκάδα και κάθε Σάββατο με είχε στο πάγκο με σήκωνε για αλλαγή και δεν με χρησιμοποίησε ποτέ. Μίλησα με τον προπονητή μου κ. Πασιαλή  και μου ξεκαθάρισε πως πρέπει να παίζουν παίκτες ντόπιοι και  επίσης χρησιμοποιούνται παίκτες γεννηθείς 1993 και άνω και κάποιοι παίκτες γεννημένοι το 1992 που είχαν χρόνια στην ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την φιλοξενία της ομάδας του Αρή.

Υπάρχουν φήμες πως η νέα σου ομάδα θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης τι συζήτησες με το Σάκη Τσιώλη;

Από τότε που έφυγα από τον Άρη είχα την χαρά να προπονούμε με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και επίσης στις αρχές του καλοκαιριού πήγα να με δοκιμάσουν στη μεγάλη ομάδα του Αστέρα. Σίγουρα συζήτησα με τον κ. Τσιώλη  για το μέλλον μου, απλά δεν θα ήθελα πω ακόμα τίποτα. Σίγουρα επιθυμία μου  και όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στη Super League και θα ήθελα πάρα πολύ να έχω προπονητή τον κ. Τσιώλη γιατί όλη ξέρουμε πως είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Θα ήθελα ευχαριστήσω το nafpaktianews.gr  για το τηλεφώνημα που μου κάνατε και το ενδιαφέρον που δείξατε τόσο καιρό που ήμουν στον Άρη. Επίσης αυτό που πάντα θα λέω και δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι η μεγάλη μου αγάπη για την ομάδα που με  ανέδειξε τον Ατρόμητο Αντιρρίου  για την διοίκηση και ιδιαιτέρα τους κ. Παντελίδη και κ. Παπαδόπουλο   και τον πρώην πρώην προπονητή μου Αντρέα Καλαβριζιώτη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...