Ο Ανδρέας Κοτσανάς τοποθετείται για την διακυβέρνηση του Δήμου.

Με ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ανδρέας Κοτσανάς παίρνει θέση για την μη συμμετοχή του στην διοίκηση του Δήμου Ναυπακτίας.

Αναλυτικά:

Δεν αιφνιδιαστήκαμε.
Ο κύριος Γκίζας από την πρώτη στιγμή άρχισε να αισθάνεται άβολα με την παρουσία μας.
Έστω και αν ήταν ψευδαίσθηση οφείλαμε να αναμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή, με συγκαταβατικότητα, την πρόταση συνεργασίας από μεριάς του.
Μάταια όμως.
Οι αποφάσεις ήταν εξαρχής ειλημμένες και οι κατευθύνσεις συγκεκριμένες με στόχο την πολιτική μας ταπείνωση.
Προτίμησε να περιχαρακωθεί και να συνεργαστεί με ετερόκλητες παρατάξεις παρά να ακολουθήσει την πολιτική δεοντολογία που επιβάλλει το νομοθέτημα του «Κλεισθένη» και να συζητήσει προγραμματικά με το σύνολο των παρατάξεων.
Αποδείχτηκε περίτρανα ότι η αντίληψη και η προσέγγιση του ήταν διαφορετική από τη δικιά μας.
Δεν αναγνώρισε την πολύ δουλειά, την εντιμότητά και την καθαρή και ηθική θέση της παράταξης μας στην εκλογική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής.
Προφανώς, όπως αποδείχτηκε, δεν είχαμε, την κομματική στήριξη, την ευλογία από τους ρασοφόρους, την προβολή από τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης και τις σχέσεις με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που κατοικοεδρεύουν στα όρια του δήμου μας, θέτοντας μας αυτοδίκαια εκτός διοίκησης και τοποθετώντας μας συνειδητά στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Εμείς από την μεριά μας θα είμαστε κριτικοί αλλά και συναινετικοί όπου επιβάλλεται μένοντας αμετακίνητοι στις θέσεις αρχής της παράταξης μας όντας μη κατευθυνόμενοι και μη εξαρτώμενοι, συνεχίζοντας με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΠΕΡΗΦΑΝΑ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...