Ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Γ. Ασημακόπουλος κατά της Δημοτικής αρχής. Η δημοτική αρχή είναι διπρόσωπη

‘Άστραψε και βρόντηξε ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Ναυπακτίας. 

Ο αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου Ναυπακτίας και υποψήφιος με την Ενωτική Πρωτοβουλία στην Δ.Ε. Αντιρρίου διαφοροποιείται μέσο της προσωπικής του σελίδας στο Facebook από τις τελευταίες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.Αναφέρει πως η δημοτική αρχή έχει κάνει τέσσερα βαριά ατοπήματα εις βάρος του Αντιρρίου. Ξεκινώντας  με την συναυλία που ακυρώθηκε , την απαγόρευση της χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου στον Φαέθων Γέφυρα κάτι που οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν έχει παρθεί τέτοια απόφαση αλλά και ακόμη δεν έχει υπάρξει απάντηση στο έγγραφο που έχει στείλει η διοίκηση του Φαέθωντα…εκτός αν ο κ. Ασημακόπουλος γνωρίζει κάτι περισσότερο.

Η άρνηση της χορηγίας για το Beach Volley που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Αντίρριο και τέλος το γκρέμισμα της μάντρας στο γήπεδο Αντιρρίου που όπως αναφέρει θα κοστίσει έσοδα από τα εισιτήρια των ομάδων. Η παρέμβαση του κ. Ασημακόπουλου είναι η πρώτη μετά τα τρία χρόνια περίπου θητείας της δημοτικής αρχής και έχουν σχέση με τον πρόεδρο αλλά και τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Αντιρρίου κ. Ασημακόπουλο  και κ.Κοτσανά αν και δεν τους αναφέρει.

Λϊγη ώρα αργότερα με νέα τοποθέτηση λέει ότι η δημοτική αρχή έχει δύο πρόσωπα και ότι από την “κόβεται” για την παραμονή των πλοίων της γραμμής και από την άλλη ζητά χαμηλότερες τιμές στη Γέφυρα. Επίσης έγραψε ότι με αυτό τον τρόπο που έχει επιλέξει  η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να συνεχίσει ο διάλογος με την Γέφυρα λέγοντας συγκεκριμένα ” Με προπηλακισμούς και τραμπουκισμούς δεν θα καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου”.

Ο κ. Ασημακόπουλος πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται δημόσια για τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής αν και του έχει ανατεθεί το πόστο του αντιπροέδρου του λιμενικού ταμείου.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στις δύο τοποθετήσεις του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...