Ο Αντώνης Ποταμίτης με καταγωγή από την Ναυπακτία εξελέγη νέος πρόεδρος στο Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος

«Όραμά μας είναι να ενδυναμώσουμε το Ιστιτούτο και να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό οργανισμό που θα προασπίζει με τρόπο αποτελεσματικό, τόσο τα συμφέροντα των μελών του όσο και της κοινότητας των πωλήσεων συνολικά», δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΙΠΕ.

Ο Αντώνης Ποταμίτης είναι ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΠΕ σύμφωνα με τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, ενώ Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Ευσταθόπουλος, Γενικός Γραμματέας ο Ηλίας Πολυχρονόπουλος και Ταμίας ο Κώστας Σωτηρούδης. Μέλη του ΔΣ οι Γιάννης Τερψίδης, Περικλής Κανέλλος, Βαγγέλης Καλαμπόκας, Κώστας Βαλκάνας, Άγγελος Μάρκου, Δημήτρης Παρασκευόπουλος και Αντώνης Κουτσιούμπης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Λάμπρος Γιαννούχος «παρέδωσε» την προεδρία στον νέο Πρόεδρο δηλώνοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα στο ΙΠΕ και θα το στηρίζει με κάθε προσπάθεια ενώ ευχήθηκε να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

«Όραμά μας είναι να ενδυναμώσουμε το Ιστιτούτο και να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό οργανισμό που θα προασπίζει με τρόπο αποτελεσματικό, τόσο τα συμφέροντα των μελών του όσο και της κοινότητας των πωλήσεων συνολικά. Προχωρούμε με σκοπό να ηγούμαστε των εξελίξεων και να θέτουμε συνεχώς νέα όρια…» δηλώνει μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ποταμίτης ως νέος Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΠΕ.

Ο Αντώνης Ποταμίτης είναι ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΠΕ σύμφωνα με τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, ενώ Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Ευσταθόπουλος, Γενικός Γραμματέας ο Ηλίας Πολυχρονόπουλος και Ταμίας ο Κώστας Σωτηρούδης. Μέλη του ΔΣ οι Γιάννης Τερψίδης, Περικλής Κανέλλος, Βαγγέλης Καλαμπόκας, Κώστας Βαλκάνας, Άγγελος Μάρκου, Δημήτρης Παρασκευόπουλος και Αντώνης Κουτσιούμπης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Λάμπρος Γιαννούχος «παρέδωσε» την προεδρία στον νέο Πρόεδρο δηλώνοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα στο ΙΠΕ και θα το στηρίζει με κάθε προσπάθεια ενώ ευχήθηκε να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον. «Όραμά μας είναι να ενδυναμώσουμε το Ιστιτούτο και να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό οργανισμό που θα προασπίζει με τρόπο αποτελεσματικό, τόσο τα συμφέροντα των μελών του όσο και της κοινότητας των πωλήσεων συνολικά. Προχωρούμε με σκοπό να ηγούμαστε των εξελίξεων και να θέτουμε συνεχώς νέα όρια…» δηλώνει μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ποταμίτης ως νέος Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΠΕ.

euro2day.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...