Ο βασιλικός γάμος του κούκλου Αντρέα Κασιράγκι!

Ο βασιλικός γάμος του κούκλου Αντρέα Κασιράγκι!
Δεν υπήρχαν στέμματα, ούτε ορδές Ευρωπαίων γαλαζοαίματων στις λίστες των προσκεκλημένων. Ωστόσο ο γάμος του Αντρέα Κασιράγκι και της Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο ήταν εξ ορισμού βασιλικός, αφού θύμιζε προσκλητήριο της αφρόκρεμας του τζετ σετ, με γόνους μεγάλων «αυτοκρατοριών» του πλούτου, όπως η Ευγενία Νιάρχου, να εξασφαλίζουν την glam πτυχή του γεγονότος.
Η τελετή έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου κεκλεισμένων των θυρών του παλατιού, παρουσία μόλις 350 προσκεκλημένων. Σεβόμενο την επιθυμία των νεονύμφων να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να απολαύσουν έναν σχετικά απλό, για τα βασιλικά στάνταρντ, γάμο που να ταιριάζει στο μποέμ lifestyle τους, το γραφείο Τύπου του παλατιού αρκέστηκε στο να επιβεβαιώσει την τέλεσή του, κάνοντας λόγο για τήρηση «μίνιμουμ πρωτοκόλλου» και στο να δώσει στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες των νεονύμφων.

Η δεξίωση

Μετά την ανταλλαγή των όρκων, σειρά είχε η γαμήλια δεξίωση δίπλα στην πισίνα του παλατιού, με θέα τη μαρίνα του Μονακό. Εκεί η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο και ο δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου του Μονακό Αντρέα Κασιράγκι παρέθεσαν γεύμα στην οικογένεια Μισόνι, την Ελληνίδα κληρονόμο Ευγενία Νιάρχου, τα αδέρφια της νύφης και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους τους. Ειδικά για την περίσταση κατέφτασαν στο παλάτι έξι βαρέλια μπίρας από την «Brasserie de Monaco».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νυφικό της 29χρονης Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο έφερε την υπογραφή Missoni και συνδυάστηκε με απλά σανδάλια κι ένα στεφάνι λουλουδιών στα μαλλιά, ενώ ο γαμπρός προτίμησε ένα κλασικό μπλε κουστούμι. Η μητέρα του, πριγκίπισσα Καρολίνα, φόρεσε εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα στο ύψος του γόνατου, το οποίο εικάζεται ότι φέρει την υπογραφή του στενού φίλου της και αγαπημένου της σχεδιαστή για επίσημες περιστάσεις, Καρλ Λάγκερφελντ. Οι παράνυφες φορούσαν φορέματα Dolce & Gabbana.

Από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media μετά τον γάμο, οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν σχετικά απλά ντυμένοι, με τις γυναίκες να επιλέγουν κατά κύριο λόγο φλοράλ ανάλαφρα καλοκαιρινά φορέματα. Τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου που είχαν επιλέξει οι περισσότεροι δίνουν την αίσθηση ότι το γαμήλιο πάρτι είχε θεματικό περιεχόμενο.

Δύο ημέρες νωρίτερα η νύφη είχε διοργανώσει bachelorette party για τις κολλητές της, Μαργκερίτα Μισόνι, Ευγενία Νιάρχου και Νουρ Φαρς στο γιοτ της Καρολίνα του Μονακό, «Pacha III». Σε κάθε περίπτωση το event θύμιζε περισσότερο κοσμική συνάθροιση, σαν αυτή στην οποία γνωρίστηκε το ζευγάρι το 2002, όταν η Κολομβιανή κληρονόμος Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο σπούδαζε μαζί με την αδερφή του Αντρέα Κασιράγκι, Σαρλότ στο Lycee Jeanne D’ Arc Saint Aspais κοντά στο Παρίσι. Το «προξενιό» της Σαρλότ πέτυχε και το ζευγάρι, που ζει μόνιμα στο Παρίσι, απέκτησε τον Μάρτιο το πρώτο του παιδί, τον Σάσα.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...