Ο Βρουσάι “σκότωσε” τον ΟΦΗ

Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του ο ΟΦΗ επί βελγικού και ολλανδικού εδάφους. Οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 2-1 από τη Βίλεμ με τον Σεμέντο να ανοίγει το σκορ στο 41΄ για την ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Οι Ολλανδοί πέρασαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με την κεφαλιά του Κουλιμπαλί στο 67ο λεπτό. Τελικά η Βίλεμ πήρε τη νίκη με την εκτέλεση πέναλτι του Μάριου Βρουσάι στο 80΄, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ολλανδική ομάδα. Αυτό ήταν το έκτο και τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του . Σ’ αυτά είχε απολογισμό μία νίκη επί της Άντερλεχτ και πέντε ήττες (Μπέερσοτ, Έουπεν, Άγιαξ, Έμεν, Βίλεμ).

Βίλεμ: Βελενρόιτερ, Λιούις (71′ Βαν ντεν Μπόγκερτ), Χέερκενς, Πέτερς, Νούνελι (85′ Μακγκάρι), Γιόντς (68′ Ντάνκερλαϊ), Παυλίδης, Κέλερτ, Βρουσάι, Σαντίκι (71′ Ζάιντερβαικ), Χολμέν (50′ Κουλιμπαλί)

ΟΦΗΣωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης (61′ Μπράουν), Δεληγιαννίδης (61′ Κοροβέσης), Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα (61′ Σασί), Σεμέντο, Τσιλιανίδης (70′ Βαζ), Μάνος (61′ Φερέιρα).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...