Ο Γιάννης Νταλιάνης για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Υπήρξε από την αρχή μία χημεία»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέντευξή του, ποια ήταν η τηλεοπτική σειρά, στα γυρίσματα της οποίας γνώρισε τη σύζυγό του – Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του
Ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε για το πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου στα τηλεοπτικά πλατό, ενώ αναφέρθηκε και στους κωμικούς ρόλους που έχει κάνει.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον», όπου και ανέφερε αρχικά: «Σε αυτά εδώ τα πλατό, εδώ δίπλα, γυριζόταν η σειρά “Ίχνη” και εκεί πρωτοσυναντηθήκαμε με την Μαριλίτα. Είχαμε γνωριστεί σε κάτι πρεμιέρες, αλλά λίγα πράγματα, οπότε ουσιαστικά εκεί γνωριστήκαμε και εκεί ερωτευτήκαμε. Είδαμε πως βλέπουμε τα πράγματα, τα γυρίσματα και τα σενάρια με έναν πολύ κοινό τρόπο. Υπήρξε από την αρχή μια χημεία και μια έλξη».

Για τους κωμικούς χαρακτήρες, τους οποίους έχει υποδυθεί, ο Γιάννης Νταλιάνης είπε:

«Έχω παίξει και κωμικούς ρόλους, όπως σε έργο του Ντάριο Φο και το πιο ακραία και πρωτότυπο κωμικό που έχω κάνει ήταν στο θρυλικό σίριαλ “Αχ Μαρία”. Ο Γιάννης Ζουγανέλης έκανε τον νεωκόρο της εκκλησίας και εγώ έκανα τον δράκουλα που τον δάγκωνε, τρελά πράγματα και μια εποχή αξέχαστη».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...