“Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλεσε τον ιδιοκτήτη μ@@@κα”

Δεν έχει τελειωμό το σήριαλ με την συμπλοκή του ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού της Λεμεσού με τον Γιώργο Θεοφάνους που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του μουσικοσυνθέτη λίγα λεπτά πριν την εμφάνιση του και κατά συνέπεια την ακύρωση της παράστασης του.

Το παρασκήνιο είναι μεγάλο…και πριν απο λίγες το sigmalive δημοσίευσε το δελτίο τύπου που απέστειλε στον Τύπο ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, στο οποίο σημειώνει:

“Μετά από τις διαστάσεις που έχει λάβει το θέμα με τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού μεταξύ επιχειρηματία και του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επίσημη θέση της Μουσικής Σκηνής Ρωγμές. Είμαστε βέβαιοι ότι το Δελτίο Τύπου θα δημοσιευθεί χωρίς αλλοιώσεις έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και να δοθεί τέλος στο θέμα.

Για την προγραμματισμένη εμφάνιση του Γιώργου Θεοφάνους και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στο Dolce (χώρος που χρησιμοποιείται από τη Μουσική Σκηνή Ρωγμές κάθε Κυριακή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) την Κυριακή 16 Ιουνίου, είχε ζητηθεί από την πλευρά του μουσικοσυνθέτη ένα συγκεκριμένο στυλ πιάνου.

Η πλευρά μας ενημέρωσε ότι δεν ήταν δυνατόν να έχουμε στη διάθεσή μας αυτό που ζητούσε και ότι θα μεταφέραμε στο χώρο που θα γινόταν η εμφάνιση το πιάνο από τις Ρωγμές με το οποίο ο Γιώργος Θεοφάνους είχε παίξει δυο φορές σε προηγούμενες παραστάσεις του, κάτι με το οποίο είχε συμφωνήσει.

Ο Δημήτρης Χριστοδουλίδης, εκ των ιδιοκτητών της Μουσικής Σκηνής Ρωγμές, μουσικός και ο ίδιος, επιμελήθηκε με κάθε λεπτομέρεια ότι αφορούσε τον ήχο και το φωτισμό για τη συγκεκριμένη βραδιά, καταβάλλοντας προσωπική προσπάθεια να είναι όλα έτοιμα και στην εντέλεια.

Το απόγευμα της Κυριακής – λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα της εμφάνισης – πραγματοποιήθηκε πρόβα και έλεγχος ήχου και φωτισμού στην οποία ο Γιώργος Θεοφάνους επέλεξε να μην παρουσιαστεί, ενώ όλοι οι μουσικοί ήταν έτοιμοι από τις 5 το απόγευμα στο χώρο.

Το βράδυ της Κυριακής λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος, αρνήθηκε να ανέβει στη σκηνή αν δεν του φέρναμε το πιάνο που είχε ζητήσει και αδικαιολόγητα έβρισε τον κύριο Χριστοδουλίδη αποκαλώντας τον «μαλάκα» ενώ παράλληλα τον απειλούσε ότι θα ανέβει στη σκηνή και θα τον κάνει ρεζίλι.

Ο κύριος Χριστοδουλίδης του ζήτησε να ανακαλέσει και ο Γιώργος Θεοφάνους αντ’ αυτού συνέχισε να βρίζει.

Καλέσαμε τον μουσικοσυνθέτη να ανέβει στη σκηνή να γίνει η παράσταση καθώς πίστη μας είναι ότι το είδος του πιάνου δε θα μπορούσε να εμποδίσει τις μουσικές του δεξιότητες, ο ίδιος όμως αποχώρησε από το χώρο αφήνοντας τη διεύθυνση της Μουσικής Σκηνής Ρωγμές εκτεθειμένη απέναντι στον κόσμο που είχε ήδη αρχίσει να έρχεται και που είχε φροντίσει να κάνει προκράτηση, αφού η συγκεκριμένη παράσταση είχε διαφημιστεί.

Επίσης, ένας μουσικός, που είχε φέρει ο ίδιος ο Γιώργος Θεοφάνους μαζί του για να τον συνοδεύσει με μπουζούκι, επέλεξε να μείνει στο χώρο και να εμφανιστεί μαζί με το σχήμα της Μουσικής Σκηνής Ρωγμές.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι στα 16 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας της Μουσικής Σκηνής Ρωγμές έχουν φιλοξενηθεί πάρα πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως Χρήστος Θηβαίος, Βασίλης Λέκκας, Λένα Αλκαίου,  Αλέξανδρος Χατζής, Ηλίας Λιούγκος, Λάκης Παππάς, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Τσαλίκης, Σταύρος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μελίνα Ασλανίδου και πολλοί άλλοι και ουδέποτε δημιουργήθηκε οποιοδήποτε θέμα που να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια κάποιου από αυτούς. Αντίθετα διατηρούν όλοι τις καλύτερες σχέσεις με τη διεύθυνση και τον ίδιο τον Δημήτρη Χριστοδουλίδη προσωπικά.
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, έχει φιλοξενηθεί πάρα πολλές φορές στις Ρωγμές, και μόνο φέτος πραγματοποίησε πάνω από 12 εμφανίσεις. Η εκτίμηση μας στο πρόσωπο του παραμένει και οι σχέσεις μας είναι, ήταν και θα παραμείνουν άψογες.

Μουσική Σκηνή Ρωγμές

Λεμεσός

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...