Ο Γρηγόρης Βαρελάς στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Αντίρριο.Βίντεο-ντοκουμέντο

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στον λαμπαδηδρόμο και στην κυκλική πλατεία του Αντιρρίου τον Γρηγόρη Βαρελά να μιλά για τους Ολυμπιακούς αγώνες αλλά και για το έργο του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ολυμπιακή Φλόγα για πρώτη φορά επισκέφτηκε τον λαμπαδηδρόμο στο Αντίρριο  ο οποίος ήταν προσφορά του Γρηγόρη Βαρελά και ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει κάτω από το έργο και μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο .Η Ολυμπιακή Φλόγα πήγε στο λαμαδηδρόμο με παρέμβαση του τότε αντιδημάρχου της Δ.Ε. Αντιρρίου Ανδρέα Κοτσανά και του προέδρου Νικόλαο  Ασημακόπουλο.

Δυστυχώς ακόμη ένας απών από το κάδρο του βίντεο  ο οποίος και αυτόν ήταν πάντα κοντά σε όλες τις εκδηλώσεις στη Ναυπακτία και ιδιαίτερα του Αντιρρίου ο αείμνηστος Χαράλαμπος Κανέλλος προέδρος του δημοτικού συμβουλίου με την τέως διοίκηση του δήμου μας .

Δυστυχώς το βίντεο δεν έχει καλό ήχο σε όλη την διάρκεια του λόγω των ισχυρών ανέμων και κάποιου ατυχήματος με το αντιανέμιο του μικροφώνου.

Όμως είναι ένα βίντεο ντοκουμέντο από την πρώτη υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας από τον Δήμο Ναυπακτίας στο Αντίρριο αλλά και από τον Γρηγόρη Βαρελά ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει έργο στη Ναυπακτία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...