Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε νωρίτερα το πρωί  με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου Μιχαήλ Σερασκέρη.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε νωρίτερα το πρωί  με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου Μιχαήλ Σερασκέρη.

Ο Γ. Παπαναστασίου ενημέρωσε τον κ. Σερασκέρη  για την απόφαση που έλαβαν τα μέλη του  Δημοτικού Συμβουλίου για την πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης υπό το βάρος των εξελίξεων στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Παρών στη συνάντηση ο κ. Γεώργιος Αλμπάνης, συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Αγρινίου  δήλωσε : «Άκουσα με προσοχή την ενημέρωση  από τον Διοικητή και τον Διευθυντή της Καρδιολογικής. Υπάρχουν συγκεκριμένα αιτήματα από τη Διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό τα οποία εκκρεμούν με επικίνδυνες συνέπειες  για τη λειτουργία του Νοσοκομείου.  Η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζεται το Νοσοκομείο Αγρινίου είναι εγκληματική. Η άμεση κινητοποίηση των αυτοδιοικητικών και υγιειονομικών φορέων είναι επιβεβλημένη. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Προχωράμε άμεσα σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να σχεδιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουμε για να σταματήσουμε τις δυσμενείς εξελίξεις».

                                                                               ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...