Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας στον «ΑΕΡΑ FM 99,5»: «Ο κορωνοϊός δεν είναι παιχνίδι» (ηχητικό)

Μήνυμα για πιστή τήρηση των μέτρων από τους συμπολίτες του, με αφορμή την έξαρση του κορωνοϊού στην περιοχή, έστειλε μιλώντας στον ΑΕΡΑ FM 99,5 και τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλης Γκίζας.

Ο κ. Γκίζας αναφέρθηκε στην πορεία της πανδημίας στην περιοχή και δεν έκρυψα τον προβληματισμό και την ανησυχία του καθώς τις τελευταίες ημέρες η Ναυπακτία κατέχει την αρνητική πρωτιά στη λίστα των κρουσμάτων που κατανέμονται στην Αιτωλοακαρνανία.

Πάντως σε ότι αφορά τα 21 κρούσματα που κατανεμήθηκαν χθες, στην πόλη της Ναυπάκτου, ο κ. Γκίζας ξεκαθάρισε ότι στην πλειοψηφία τους πρόκειται για κρούσματα προηγούμενων ημερών μιας και από τα δεκάδες rapid tests που πραγματοποιήθηκαν χθες, στη Ναυπακτία, εντοπίστηκαν μόλις δύο θετικά.

Στο μεταξύ ο κ. Γκίζας εμφανίστηκε βέβαιος ότι σημαντικό ρόλο στην έξαρση του κορωνοϊού στην περιοχή, διαδραμάτισε η εδώ και καιρό επιβαρυμένη Πάτρα, λόγω της γειτνίασης και των εκατέρωθεν μετακινήσεων αρκετών εργαζομένων σε νοσοκομεία και σχολεία.

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο κορωνοϊός δεν είναι παιχνίδι, δεν είναι κάτι από. Με την προσπάθεια όλων μας θα τα καταφέρουμε» ήταν μεταξύ άλλων το μήνυμα του Δημάρχου
Ναυπακτίας, Βασίλη Γκίζα.

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο κ. Γκίζας στον ΑΕΡΑ FM 99,5:

aerasnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...