Ο Δήμος Δωρίδος αρωγός στην ομαλή επανέναρξη των σχολείων

Γ. Γλυμίτσας: «Χωρίς προβλήματα η μετάβαση στις νέες συνθήκες»

Ο Δήμος Δωρίδος είναι παρών κατά την επανέναρξη λειτουργίας των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρακολουθώντας τη νέα διαδικασία self tests, ενώ ταυτόχρονα είναι σε άμεση και καθημερινή επαφή με τις σχολικές μονάδες για τη αντιμετώπιση τυχόν ζητημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, με την επανεκκίνηση των μαθημάτων στα Λύκεια του Δήμου Δωρίδος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας, κ. Γεώργιος Γλυμίτσας και η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Δωρίδος κα Ελένη Παπαγεωργίου, παρακολουθούν επισταμένα τη διαδικασία διεξαγωγής των self test, έχοντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και άριστη συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεμονωμένες περιπτώσεις που αντιμετώπισαν προβλήματα στην καταχώρηση των αποτελεσμάτων, υποστηρίχθηκαν και ξεπεράστηκαν με την παροχή βοήθειας του Κέντρου Υγείας Λιδωρικίου, ενώ έως σήμερα όλοι οι έλεγχοι είναι αρνητικοί.

Επίσης, την Τρίτη στις 13 Απρίλιου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Άμφισσα του κ. Γεωργίου Γλυμίτσα και της κας Ελένης Παπαγεωργίου με τις Διευθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, κα Αμαλία Παπαϊωάννου και κα Ευτυχία Λαμπίδη, αντίστοιχα, για την ενημέρωση επανέναρξης των σχολείων και τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν στα σχολεία του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Γλυμίτσας, με αφορμή τα παραπάνω δήλωσε: «Ο Δήμος Δωρίδος στέκεται αρωγός για μία ακόμα φορά ώστε η μετάβαση στις νέες συνθήκες λειτουργίας των σχολείων να είναι ομαλή. Η άψογη συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων, καθώς και τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οδήγησε στην επανεκκίνηση των  μαθημάτων χωρίς προβλήματα. Πολύτιμη υπήρξε η συνεισφορά για το επιθυμητό αποτέλεσμα, τόσο των εκπαιδευτικών, όσων και των μαθητών-οικογενειών τους, οι οποίοι προσαρμόστηκαν άμεσα στο νέο καθεστώς ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της πολιτείας».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...