Προέγκριση έργων αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 435.000,00€ (CLLD/LEADER)

Ο Δήμος Δωρίδος συνεχίζει με μεθοδικότητα την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για την πραγματοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων. Στο πλαίσιο αυτής η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την προέγκριση δημοπράτησης των έργων βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας στις Κοινότητες Πανόρμου και Γλυφάδας του Δήμου Δωρίδος, στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» (CLLD/LEADER), συνολικού προϋπολογισμού 435.000,00 ευρώ, τα οποία είναι έτοιμα για άμεση δημοπράτηση. 

Πιο αναλυτικά, το έργο με τίτλο «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Τ.Κ. Πανόρμου» είναι προϋπολογισμού 205.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και αφορά τη βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου που οδηγεί από την Κοινότητα στον ελαιώνα, ο οποίος είναι ο κύριος και μοναδικός δρόμος πρόσβασης.

Το δεύτερο έργο, με τίτλο «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Τ.Κ. Γλυφάδας» είναι προϋπολογισμού 230.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και αφορά τη βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου, που οδηγεί από την Κοινότητα της Γλυφάδας προς τον οικισμό  Δαφνοχωρίου και αποτελεί το μοναδικό δρόμο πρόσβασης στον ελαιώνα και τις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...