Υποψήφιος για το οικονομικό επιμελητήριο Ελλαδας με την Προοδευτική δημοκρατική συμμαχία Οικονομολόγων ο συντοπίτης μας οικονομολόγος Δημήτρης Ασημακόπουλος.Στο μήνυμά του προς τους συναδέλφους του αναφέρει:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ναύπακτο.
Αποφοίτησα από την σχόλη Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική με κατεύθυνση την Δημόσια Ελεγκτική  του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Βρίσκομαι στην ενεργό δράση ως οικονομολόγος στον ιδιωτικό τομέα και την ελεύθερη αγορά εργασίας για περισσότερα από 10 χρόνια.
Είμαι εκλεγμένο μέλος της  Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας από τον Δεκέμβριο του 2016 και μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος.


Στις εκλογές της Κυριακής 15ης Δεκεμβρίου θα είμαι ξανά υποψήφιος με την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (Π.Δ.Σ.Ο.) όπου εγώ και οι συνάδελφοι μου επαναδιεκδικούμε και αγωνιζόμαστε:

-Για την αναβάθμιση του επαγγέλματος μας αλλά και την πλήρη κατοχύρωση της επαγγελματικής δραστηριότητας όλων των συναφών οικονομολογικών ειδικοτήτων

-Την ανάδειξη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε ρυθμιστή και συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας

– Την εφαρμογή του διπλογραφικού συστήματος σε όλο το Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα

-Την καταπολέμηση της ανεργίας των συναδέλφων οικονομολόγων, με δράσεις, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης

-Την πραγματική και ουσιαστική κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Ελεύθερων Επαγγελματιών Λογιστών – Φοροτεχνικών

-Την κατοχύρωση του δικαιώματος των Ελεύθερων Επαγγελματιών Λογιστών – Φοροτεχνικών να ασκούν το επάγγελμα τους μέσα σε ανθρώπινες και συντεταγμένες συνθήκες εργασίας χωρίς να καταλήγουν να είναι «έρμαια» των εκάστοτε ασφυκτικών προθεσμιών και των απειλών επιβολής εξοντωτικών προστίμων.

Την κατοχύρωση από το ΟΕΕ της επιβολή των ελαχίστων αμοιβών που θα πρέπει να εισπράττουν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικοί για τις υπηρεσίες που είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν.

Η ενδυνάμωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ως επιστημονικού φορέα, μπορεί να αλλάξει μόνο μέσα από την ενεργό συμμετοχή όλων των οικονομολόγων.

Το ΟΕΕ έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε χρήσιμο θεσμό και φορέα υπεύθυνης επιστημονικής και επαγγελματικής έκφρασης.

Την ερχόμενη Κυριακή καλώ όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να επιλέξουν την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (Π.Δ.Σ.Ο.)

                                                  Με οδηγό τις αξίες & τις αρχές μας

                                                       Με όραμα & πρόγραμμα

                                                        Για να είναι το ΟΕΕ

                                                        Χρήσιμο στα Μέλη του,

                                                         Ωφέλιμο στην Πολιτεία



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...