Ο Δ. Τζανακόπουλος για την προσπάθεια στοχοποίησης της Έλενας Κουντουρά

Ο Δ. Τζανακόπουλος για την προσπάθεια στοχοποίησης της Έλενας Κουντουρά

Στο εξαιρετικό έργο της Υπουργού Τουρισμού Έλενας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Τόνισε ότι «η κα Κουντουρά είναι μια σπουδαία Υπουργός, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Υπουργείο Τουρισμού» και με το έργο της έχει συμβάλει τα μέγιστα στην νέα εικόνα που παρουσιάζει η Ελλάδα σήμερα. «Αποτελεί μία από τις εξαιρετικές περιπτώσεις αυτής της κυβέρνησης και η εργασία της όλα αυτά τα χρόνια έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην νέα εικόνα την οποία παρουσιάζει η Ελλάδα και στο τοπίο του τουρισμό και συνολικότερα στο εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε ακόμη στον ελληνικό τουρισμό που κάθε χρόνο πηγαίνει όλο και καλύτερα επί Υπουργίας Κουντουρά και πετυχαίνει εξαιρετικές επιδόσεις, που έχουν στηρίξει και στηρίζουν την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. «Ο ελληνικός τουρισμός πηγαίνει κάθε χρόνο όλο και καλύτερα, οι επιδόσεις του είναι αυτές που στηρίζουν την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Και κατέληξε ότι ακριβώς επειδή δεν μπορεί να βρεθεί καμία σκιά στο έργο της Έλενας Κουντουρά επιχειρείται αυτή τη στιγμή να πληγεί σε ηθικό επίπεδο με μία ακραία προσπάθεια στοχοποίησης: «νομίζω ότι ακριβώς επειδή δεν μπορεί να βρεθεί καμία σκιά στο έργο και στην παρουσία και στις πολιτικές και κυβερνητικές επιδόσεις αν θέλετε της κα Κουντουρά, επιχειρείται αυτή τη στιγμή να πληγεί στο ηθικό επίπεδο. Νομίζω ότι κανένας δεν έχει αυτή τη δυνατότητα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε πως η στοχοποίηση της Έλενας Κουντουρά σχετίζεται με την πολιτική της απόφαση να στηρίξει την κυβέρνηση. «Ο λόγος που γίνεται κάτι τέτοιο σχετίζεται φυσικά με το γεγονός ότι είχε την παρρησία και το σθένος να υποστηρίξει την άποψη της και να στηρίξει την συμφωνία των Πρεσπών και να είστε βέβαιοι ότι κανένας κύριος Γεωργιάδης, ο οποίος είναι κεντρικός παράγοντας σε αυτή την απόπειρα στοχοποίησης και κανένα κίτρινο μέσο δεν θα αφήσουμε να έχει την δυνατότητα να συνεχίζει αυτού του τύπου τις συκοφαντικές επιθέσεις στο πρόσωπο της κυρίας Κουντουρά».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε σαφές ότι «η κυβέρνηση θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει, αλλά και η κυρία Κουντουρά επιφυλάσσεται όλων των νόμιμων μέσων που έχει για την προστασία της αξιοπρέπειας, της υπόληψης και της τιμής της». Και τόνισε ότι: «Δεν έχουμε κανένα λόγο να λυγίσουμε κάτω από το βάρος τέτοιων επιθέσεων απέναντί μας. Να έχουν όλοι αυτοί καλά στο μυαλό τους, όσοι επιλέγουν και όσοι συγκαλύπτουν για τη ΝΔ, συγκαλύπτει, υιοθετεί και αγκαλιάζει τέτοιου είδους πρακτικές. Για άλλη μια φορά σε αυτόν τον τόπο η δημοκρατία θα νικήσει».

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/353124-O-D-Tzanakopoylos-gia-ten-prospatheia-stochopoieses-tes-Elenas-Koyntoyra ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...