Ο Ελαιώνας Ζέλιου αλλάζει…

      Ο Δημήτρης Ζέλιος, έχοντας ως μοναδικό σύμμαχο την αγάπη του για την αρχιτεκτονική και την άκρως δημιουργική ομάδα του, μεταμορφώνει τον Ελαιώνα Ζέλιου σε έναν Πολυχώρο ιδανικό για όσους αγαπούν την αρχιτεκτονική, το design και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. qΑυτά, είναι τα καλά νέα. Τα καλύτερα ακολουθούν και έχουν να κάνουν με τα αμέτρητα πράγματα που θα μπορεί να κάνει όποιος επισκεφτεί τον Ελαιώνα Ζέλιου από τις 18 Οκτωβρίου και μετά.

     Ποια είναι αυτά; Μία περιήγηση στους εξωτερικούς χώρους του Ελαιώνα, στην καρδιά της φύσης, η οποία μπορεί να συνοδεύεται από μία πεζοπορία ή απλώς από μερικές στιγμές ξεκούρασης και απόλυτης χαλάρωσης με θέα το φθινοπωρινό τοπίο. Μία στάση για καφέ ή για μια αχνιστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι, σε ένα σκηνικό θαλπωρής – ιδανικό για χαλαρές συζητήσεις, για την ανάγνωση ενός βιβλίου, ακόμα και για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με φόντο το τζάκι. Κι αν κάποιος πεινάσει; Τότε, μπορεί να γευματίσει ή να δειπνίσει επιλέγοντας κάποια από τα σπιτικά πιάτα που μαγειρεύονται καθημερινά με ολόφρεσκα αγνά υλικά στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του εστιατορίου. Τόσο το γεύμα, όσο και το δείπνο μπορούν κάλλιστα να συνοδεύονται και από ένα ποτήρι κρασί. Περισσότερες από 100 διαφορετικές ετικέτες βρίσκονται στο… μυστικό κελάρι του Ελαιώνα Ζέλιου και περιμένουν να κάνουν ακόμα πιο απολαυστική την κάθε στιγμή των επισκεπτών.

     Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ! Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στους χώρους του συγκροτήματος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ένα υπερσύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο showroom στο οποίο θα μπορούν να γνωρίσουν και να αποκτήσουν κάποιες από τις μοναδικές δημιουργίες του γνωστού αρχιτέκτονα, αλλά και να αντλήσουν ιδέες και έμπνευση προκειμένου να ανανεώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

    Πλέον, τόσο η επίσκεψη, όσο και η διαμονή στον Ελαιώνα Ζέλιου αποκτά άλλη διάσταση μια και, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τη βόλτα με τις αγορές τους, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα τα προϊόντα, αφού κάθε αντικείμενο το οποίο βρίσκεται τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους αποτελεί δημιούργημα του Δημήτρη και της ομάδας του.

    Μάλιστα, έχει σχεδιαστεί στον ίδιο ακριβώς χώρο, αφού πλέον στον Ελαιώνα Ζέλιου στεγάζεται και το αρχιτεκτονικό γραφείο στο οποίο σχεδιάζονται και στη συνέχεια κατασκευάζονται τα έπιπλα Dimitris Zelios, αλλά και τα ξεχωριστά αντικείμενα DIZE.

    Οι νέες αυτές προσθήκες, έχουν γίνει με έναν ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο, ο οποίος διαφυλάσσει τον χαρακτήρα του Ελαιώνα Ζέλιου και καταφέρνει να παντρέψει την παραδοσιακή του υπόσταση με τη νέα ανανεωμένη και μοντέρνα διάστασή του.

    Το αποτέλεσμα; Ένας ιδιαίτερος χώρος ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω του και να ομορφύνει την καθημερινότητα όσων περάσουν την πόρτα του και θελήσουν να εξερευνήσουν τα μονοπάτια του. Όλα αυτά, πάντα με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, στόχος του οποίου είναι ο κάθε επισκέπτης να νιώθει σαν στο σπίτι του, αλλά και να βρίσκει ό,τι χρειάζεται προκειμένου φεύγοντας να μπορεί να μεταμορφώσει και τον δικό του χώρο.

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας:

Από Τετάρτη έως Σάββατο, 12.30-23.00
Κυριακή, 10.00-16.00

____________

*Λίγα λόγια για τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιο: Ο Δημήτρης Ζέλιος γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά και μετανάστευσε στην Ελλάδα σε νεαρή ηλικία. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται με την αρχιτεκτονική και το σχέδιο επίπλων, ενώ μεγαλώνοντας αποτέλεσε ενεργό μέλος της οικογενειακής επιχείρησης Thermozel. Η επιχείρηση δεν άργησε να επεκταθεί παγκοσμίως στέλνοντας τα προϊόντα της ακόμα και στις πιο μακρινές χώρες όπως π.χ. την Αυστραλία ή τη Σαουδική Αραβία. Ο Δημήτρης, αποφασίζει να μετατρέψει την αγάπη του για την αρχιτεκτονική και το σχέδιο σε επάγγελμα. Ξεκινάει σπουδές αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο De Montfort στο Leicester της Αγγλίας όπου λαμβάνει το B.A. και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμά του στην Αρχιτεκτονική. Αυτό το 5ετές πρόγραμμα, του επιτρέπει όχι μόνο να σπουδάσει εκτός Ελλάδας, αλλά και να αποκτήσει νέες προοπτικές στο σχεδιασμό και την κατασκευή. Τα μετέπειτα ταξίδια του σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στη διεύρυνση της προοπτικής του στον τομέα της αρχιτεκτονικής. Το e-shop DIZE και ο Ελαιώνας Ζέλιου δεν αργούν να έρθουν και να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα projects, αποδεικνύοντας πως όταν κάποιος αγαπάει αυτό που κάνει, το κάνει καλά.

*Σημείωση προς τους συντάκτες: Για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινήσεις, αλλά και για επιπλέον φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 26340 45056 ή να στείλετε email στο [email protected]

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...