Ο ηλικιωμένος πατέρας του «βιαστή» της δάφνης εμφανίστηκε στον ανακριτή

«Ο γιός μου είναι τυφλός»

Πιστοποιητικό που κατά την υπεράσπιση αποδεικνύει ότι ο 52χρονος που κατηγορείται για τον άγριο βιασμό της φοιτήτριας στη Δάφνη είναι όντως τυφλός, φέρεται να προσκόμισε χθες στην ανακρίτρια ο υπέργηρος πατέρας του. Ο πατέρας του κατηγορουμένου εμφανίστηκε αμίλητος  στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που επέμεναν να τον ρωτούν για τον γιο του.

Είχε κληθεί από την ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει το έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο γιος του έχει μεγάλο πρόβλημα όρασης. Ο ηλικιωμένος άνδρας κατέθεσε έγγραφο της Διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης του ΕΦΚΑ, το οποίο, όπως είπε ο δικηγόρος του, αποδεικνύει ότι το πιστοποιητικό του ΚΕΠΑ που είχε αναρτήσει ό κατηγορούμενος στα σόσιαλ μίντια είναι γνήσιο.

«Ο πατέρας προσκόμισε το σχετικό έγγραφο το οποίο επικαλείται από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου, Ελευθέριος Ειρηνάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπεράσπιση περιμένει την τεχνική πραγματογνωμοσύνη του βίντεο που κατέγραφε τα πάντα μέσα στο σπίτι προκειμένου να αξιολογήσει αν θα υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης για λόγους υγείας του κατηγορουμένου. Πάντως σχετικά με τη γνησιότητα του εγγράφου απάντησε πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/283517-O-elikiomenos-pateras-toy-biaste-tes-daphnes-emphanisteke-ston-anakrite ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...