Μωραΐτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ άθελα του παίζει το παιγνίδι των σύγχρονων μαυραγοριτών»

«Έχουμε γίνει όλοι ΣΥΡΙΖιολόγοι, προσπαθώντας να σας ερμηνεύσουμε» είπε ο βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», αναφερόμενος στην σύγχυση που προκαλούν οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως τόνισε αντί να ξεκαθαρίζουν,  θολώνουν το τοπίο.

Αναφερόμενος αρχικά στο μήνυμα των εκλογών ο κ. Μωραΐτης επισήμανε:

«Ο λαός στις 6 Μαΐου ήταν ξεκάθαρος απέναντι σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Μας είπε πως το μεγάλο έργο της ανασυγκρότησης του τόπου, δεν μπορεί να το σηκώσει μια πολιτική δύναμη. Ήταν ξεκάθαρη η προτροπή των πολιτών να πάμε σε μια κυβέρνηση συνεργασίας. Το δεύτερο μήνυμα ήταν πως πρέπει πάση θυσία να υπερασπιστούμε το ευρώ, αφού οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις είναι η μεγάλη πλειοψηφία. Τρίτο ήταν το μήνυμα της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου. Όμως έχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα και  με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, θολώνουν μέρα με τη μέρα. Εμείς δεχθήκαμε αυτά τα μηνύματα και παλεύουμε από την πρώτη μέρα για να υπάρξει κυβέρνηση.»

Επίσης ο βουλευτής  , σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ άθελα του παίζει το παιγνίδι των σύγχρονων μαυραγοριτών, που επενδύουν στην επιστροφή της χώρας στην δραχμή:  «Άθελα τους εκπροσωπούν τα συμφέροντα αυτών που πήγαν τα λεφτά τους στην Ελβετία, παίζουν το σενάριο της δραχμής και θέλουν να τα φέρουν αύριο για να αγοράσουν τη χώρα τζάμπα. Δίνετε τον αγώνα της νέας δραχμής.», είπε ο βουλευτής απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα.

Τέλος, επέκρινε  τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι  «δεν απαντά στο βασικό ερώτημα που τίθεται, στο εάν δηλαδή , μετά από νέες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώξει να συνεργαστεί και με ποιους.»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...