Ο Θάνος Μωραΐτης στην ΝΕΤ: «Προ των ευθυνών τους, όλες οι πολιτικές δυνάμεις»

Για πολιτική «μπλόφας» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, μιλώντας σε τηλεοπτικές συζητήσεις της ΝΕΤ.

 Ο κ. Μωραΐτης, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαΐου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και την Έλη Στάη και την Πέμπτη 31 Μαΐου, στην πρωινή εκπομπή του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού.

 Χαρακτηριστικά, ο υποψήφιος βουλευτής, επισήμανε σε παρεμβάσεις του: «Οι πολιτικές δυνάμεις έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη και θα έχουν μεγάλη ευθύνη μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, τόσο όσες θα συμμετέχουν όσες και δεν θα συμμετέχουν στον σχηματισμό κυβέρνησης.»

 «Το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει μια ξεκάθαρη πρόταση και το διακύβευμα αυτών των εκλογών, δεν είναι ευρώ ή δραχμή, αλλά εάν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο που προτείνουν οι δυνάμεις της ανευθυνότητας και του λαϊκισμού, έναν δρόμο στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, ή τις δυνάμεις εκείνες, που με ρεαλισμό καταθέτουν τις προτάσεις τους, που θέλουν να ενώσουν τα επιχειρήματα τους και να μπουν σε έναν σοβαρό και υπεύθυνο δρόμο , ώστε από κοινού να αναθεωρήσουμε το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας.»

«Η ΝΔ δεν μπορεί να έχει την πρωτοκαθεδρία στην διαπραγμάτευση που υπάρχει μπροστά μας. Οι σύμμαχες πολιτικές δυνάμεις της ΝΔ στην Ευρώπη, είναι αυτές που έχουν την βασική ευθύνη για τα αποτελέσματα της σκληρής πολιτικής που ασκήθηκε.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι κομμουνιστικογενεις δυνάμεις της Ευρώπης, με τις οποίες συμπαρατάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που το σύνθημα τους είναι κανένα ευρώ στην Ελλάδα.
Η μόνη πολιτική δύναμη που αυτή τη στιγμή μας συμπαραστέκεται και αλλάζει όλα αυτό το περιβάλλον, ώστε να στηρίξουμε την αναθεώρηση και την διαπραγμάτευση είναι οι δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος. Εκεί ακριβώς βρίσκεται ο μεγάλος σύμμαχός μας.»

 «Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας λένε ξεκάθαρα τι ακριβώς θα κάνουν, επικρατεί μια σύγχυση  με αλληλοαναιρούμενες απόψεις. Δεν απαντά με ποιες Ευρωπαϊκές δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ θα καθίσει στο τραπέζι για να πετύχει την αναθεώρηση αλλά και στο άλλο μεγάλο ερώτημα: Στην Ελλάδα θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι στις 17 Ιουνίου; Ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Θα δούμε μια επανάληψη όλων όσων ζήσαμε μετά τις εκλογές του Μαΐου;»

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ενημερωθεί και έχει όλα τα οικονομικά στοιχεία, αλλά εξακολουθεί να μην απαντά στα μεγάλα ερωτήματα και την αγωνία του κόσμου»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...