«Ο Καμμένος είναι γραφικός»!

«Ο Καμμένος είναι γραφικός»!
Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτίθεται στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο αποχωρήσας από το κόμμα Κώστας Μαρκόπουλος.
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, ο οποίος προβλέπει τη διάλυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτηρίζει τον  κ. Καμμένο γραφικό, που «θα μείνει με τους πολιτικά απαίδευτους».

Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής απαντά και στις κατηγορίες περί αποστασίας που του προσάπτονται:   «Όταν παρακαλούσε γονατιστός να πείσω τους 10 βουλευτές που διεγράφησαν από τη ΝΔ να πάνε μαζί του, ήμουν ισοδύναμα Θεός, τώρα αποστάτης. Ο αποστάτης πρέπει να εγκαταλείπει ιδέες και οράματα. Εγώ εγκατέλειψα λείψανα λαϊκισμού, πολιτικής αμορφωσιάς και εξουσιολαγνείας, έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος. Και πολύ άντεξα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Μαρκόπουλος.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το χρόνο εκδήλωσης της κρίσης στο κόμμα, υπογράμμισε πως στην πολιτική τέτοιες καταστάσεις δημιουργούνται, όταν συρρέουν πολλά αρνητικά μαζί ή όταν  το χάος απειλεί την πολιτική σοβαρότητα και ο αυταρχισμός προσβάλλει την αξιοπρέπεια.

Ο βουλευτής Ευβοίας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο  ίδρυσης νέου κόμματος που θα κινείται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...