Ο Κιουτσούκης διεγράφη από τη ΝΔ αλλά παραμένει πρόεδρος της ΔΑΚΕ!

Ο Κιουτσούκης διεγράφη από τη ΝΔ αλλά παραμένει πρόεδρος της ΔΑΚΕ!
Ο  πρόεδρος της ΔΑΚΕ μπορεί να διαγραφεί μόνο από μέλος της Νέας Δημοκρατίας και όχι από την Πολιτική Επιτροπή στην οποία τόσο αυτός όσο και το ενδεκαμελές συμβούλιο της ΔΑΚΕ συμμετέχουν ex officio, είχαν γράψει χθες τα parapolitika.gr  και επιβεβαιώθηκαν.
Και ποιό  είναι το νόημα της διαγραφής;,αναρωτιώμαστε.
Τα επικοινωνιακά τρυκ και εδώ λάβανε σάρκα και οστά.Μόνο έστι εξηγείται η τακτική της Συγγρού.

Καθώς όπως  αναφέρουν τα parapolitika.gr,είναι τέτοια η δομή και το καταστατικό των γαλάζιων συνδικαλιστών που μόνο μέσα από Συνέδριο της ΝΔ μπορεί να αλλάξει. Όσοι επιχειρούν να τη διασπάσουν με τέτοιες διαδόσεις , το μόνο που καταφέρνουν είναι να τη δυναμώσουν. Αυτή την ώρα στα γραφεία της ΓΣΕΕ (σσ ο Κιουτσούκης είναι και γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ ) πραγματοποιείται συμβούλιο της ΔΑΚΕ όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr , όσοι είναι μέλη της ΝΔ έχουν καταθέσει πρόταση να παραιτηθούν από το κόμμα αλλά ο Κιουτσούκης προσπαθεί να τους αποτρέψει.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο , είναι εύλογο ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν γιατί ας μην ξεχνάμε ότι εκτός από το μέτωπο της ΔΑΚΕ , υπάρχει και το μέτωπο του Κακλαμάνη ο οποίος συγκέντρωσε 38% στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου γραμματέα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...