Ο Κώστας Δέρβος εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

7878797Ψήφισαν συνολικά 894 σύνεδροι, από τους 960 εγγεγραμμένους. Ο δεύτερος υποψήφιος Ανδρέας Καρασαρίνης έλαβε 197 ψήφους (22,04%), ενώ βρέθηκαν 13 άκυρα και 6 λευκά ψηφοδέλτια.

Με 678 ψήφους και ποσοστό 75,84% μεταξύ των συνέδρων, ο 32χρονος ηλεκτρολόγος -μηχανικός Κώστας Δέρβος είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Συνολικά ψήφισαν 894 σύνεδροι (από τους 960 εγγεγραμμένους), ο δεύτερος υποψήφιος Ανδρέας Καρασαρίνης έλαβε 197 ψήφους (22,04%), ενώ βρέθηκαν 13 άκυρα και 6 λευκά ψηφοδέλτια.

Πηγές της ΝΔ σημειώνουν ότι «η ΟΝΝΕΔ κάνει πράξη όσα ζήτησε από το βήμα του συνεδρίου της ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, για καθαρές διαδικασίες, βάζοντας οριστικά τέλος σε πρακτικές μειοψηφιών οι οποίες πλήγωσαν την εικόνα της τα προηγούμενα χρόνια. νΜετά το στοίχημα της συμμετοχής (33.000 νέα μέλη), η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας κερδίζει εμπράκτως και εκείνο της αξιοπιστίας, περνώντας και επισήμως σε νέα εποχή».

Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες εκλέγονται επίσης τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής και οι 15 εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

 

 

πηγή: euro2day

The post Ο Κώστας Δέρβος εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...