“Εμείς δεν έχουμε μία Πρωτοψάλτη, αλλά πολλούς πρωτοψάλτες που περιμένουν να κάνουν το έργο τους”

-“Κάναμε μεγάλες Θυσίες τη Μ.Εβδομάδα-Η συντριπτική πλειοψηφία των Ιερέων υπάκουσε και τήρησε όλα τα μέτρα

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη φιλοξενήθηκε το πρωί,ο μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.Ιερόθεος με την ιδιότητα του εκπροσώπου τύπου της Δ.Ι.Σ. για θέματα πανδημίας του Κορωναϊού.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο για το θέμα της συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο κέντρο της Αθήνας, αρνήθηκε να σχολίασει και αρκέστηκε στο να πει με νόημα, ότι στην Εκκλησία “δεν έχουμε μία Πρωτοψάλτη, αλλά πολλούς πρωτοψάλτες που περιμένουν να κάνουν το έργο τους”.

Για το ζήτημα της περιφοράς της εικόνας της Παναγίας Τρυπητής επάνω σε όχημα, στην πόλη του Αιγίου που αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες του οχήματος,κάτι που δεν έπραξε και στην περίπτωση της περιφοράς της συναυλίας με όχημα στους δρόμους της Αθήνας,ο κ. Ιερόθεος ήταν προλύ προσεκτικός στη διατύπωση της απάντησής του λέγοντας ότι είναι ένα γεγονός για το οποίο θα επιληφθεί η Ιερά σύνοδος στην συνεδρίασή της.Η συντριπτική πλειοψηφία των Ιερέων υπάκουσε και τήρησε τα μέτρα.Κάναμε μεγάλες θυσίες τη Μεγάλη Εβδομάδα.Βλέπουμε να γίνεται μια μεγάλη συζήτηση επανόδου στην κανονικότητα για πολλά από τα καταστήματα και δεν ακούμε να γίνεται λόγος για τους Ιερούς Ναούς.Αυτό δημιουργεί μια μεγάλη ανησυχία και σύγχηση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μην τους αφήσετε σεβασμιότατε να μας πάρουν μεσα απο την καρδια μας την τελευταία ελπίδα που εχουμε για το αύριο , την θρησκεία μας !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...