Ο Λάζαρος… έκρινε το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των play off ανέβηκε η ΑΕΚ, που νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Σε ένα πολύ κακό ματς, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν αυτός που «μίλησε» στο τέλος, καθως το δικό του γκολ στο 85΄ έκρινε την αναμέτρηση.

Πολύ κακή ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να έχει ως στόχο τις αντεπιθέσεις και να επιτρέπει στην ΑΕΚ να έχει την κατοχή της μπάλας. Καμία από τις δύο ομάδες, όμως, δεν έδειχνε διατεθειμένη να πάρει το ρίσκο κι έτσι τα πρώτα 45 λεπτά κύλησαν χωρίς την παραμικρή ευκαιρία.

Αντίθετα, με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν το 1-0 όταν ο Ούγκο Αλμέιδα βρέθηκε μόνος προ κενής εστίας μετά από σέντρα του Μπακάκη, αλλά… κατάφερε να στείλει τη μπάλα ψηλά άουτ. Η ποιότητα του αγώνα, πάντως, δεν άλλαξε και η ταλαιπωρία των «ηρωικών» 4.000 οπαδών της ΑΕΚ επιδεινώθηκε όταν πυκνά σύννεφα κάλυψαν τον ουρανό και ξέσπασε καταιγίδα στο ΟΑΚΑ. Το θέαμα πάνω στο χορτάρι ήταν τραγικό.

Ομως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και τελικά λυτρώθηκε από τον πιο αξιόπιστο παίκτη της το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στιλ πέντε λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης και χάρισε στην ομάδα του μια πολύ σπουδαία νίκη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/284866-O-Lazaros-ekrine-to-ntermpi-me-ton-PAO-sto-OAKA ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...