Ο “Λε Πα” πρωταγωνιστής σε διαφημιστική καμπάνια! (Φωτoγραφία)

Ο
Ο δημοφιλής λαικός ερμηνευτής Λευτέρης Πανταζής είναι ο πρωταγωνιστής της νέας διαφημιστικής καμπάνιας που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη ταραχή.
Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως δείχνουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, παίζει «μπάλα» με δυο καλλονές. Δύο εβδομάδες περίπου κράτησαν τα τηλεοπτικά γυρίσματα για τις ανάγκες των πολλών διαφημιστικών τρέιλερ γα το «Στοίχημα» με τον δημοφιλή τραγουδιστή να απολαμβάνει τον νέο του ρόλο!

Ο Λε Πα μπήκε για τα καλά στο ρόλο του «ηθοποιού», υποδυόμενος τον εαυτό του, δηλαδή έναν πολύ γνωστό στο πλατύ κοινό τραγουδιστή που ξεσηκώνει όλα τα μωρά στην πίστα αλλά και στα γήπεδα. Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από όλα όσα «ψήνονται» και θα δούμε σε λίγες μέρες στις τηλεοπτικές οθόνες μας.

Ο Λευτέρης Πανταζής διανύει μία πολύ καλή επαγγελματική φάση, αφού το νέο του cd απο την Heaven, με το τίτλο «Ξαναγύρισες εεεε» έχει γνωρίσει επιτυχία ενώ έχει κερδίσει και το «Στοίχημα» της διασκέδασης, αφού οι live μουσικές του εμφανίσεις του στο Frangelico με την Χριστίνα Κολέτσα και τον Ανδρέα Στάμο «σκίζουν».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...