Ο “Λιάπης” της Χ.Α. είχε χαστουκίσει τρεις φοιτήτριες στα Ιωάννινα

Ο
Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον «Λιάπη» της Χρυσής Αυγής, τον υποψήφιο βουλευτή Ιωαννίνων, Ιάσονα Μπίμπο, ο οποίος συνελήφθη να οδηγηθεί το αυτοκίνητο του με πλαστές πινακίδες.

Ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής πριν λίγους μήνες είχε πέσει θύμα επίθεσης στο κατάστημα με στρατιωτικά είδη που διατηρεί και όταν κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, προκειμένου να αναγνωρίσει τους δράστες, επιτέθηκε σε τρεις νεαρές φοιτήτριες που θεώρησε υπεύθυνες για το «χτύπημα» στο κατάστημα του, ενώ δε δίστασε να τις χαστουκίσει μέσα στην αστυνομική διεύθυνση.

Μία από αυτές τις φοιτήτριες μίλησε στο Mega, διατηρώντας την ανωνυμία της, και αποκάλυψε καρέ – καρέ τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς.

«Ξαφνικά αντιλαμβανόμαστε ότι ένας άνθρωπος μπαίνει μέσα στο γραφείο φουριόζος. Δεν καταλάβαμε καν πώς και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μας χαστουκίσει και τις τρεις μαζί. Δηλαδή με μία χεριά και τις τρεις, βρίζοντας», είπε η νεαρή κοπέλα.

«Καμία από εμάς δεν είχε φάει ποτέ τέτοια σφαλιάρα. Μας έφυγαν όλα τα πράγματα από τα χέρια. Σε μία κοπέλα μάτωσε το μάτι. Δεν ήταν καλά. Εμένα μάτωσε το αυτί μου», πρόσθεσε.

«Ξαφνιάστηκα, όπως και οι αστυνομικοί που τον άρπαξαν και τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο και τον συνέλαβαν», σημείωσε, ακόμη.

Μάλιστα, όπως είπε, ο πολιτευτής της Χ.Α. αφού τις χτύπησε τους έκανε και μήνυση για εξύβριση ως αντίδραση, παρόλο που δεν είχαν καμία σχέση με την επίθεση στο κατάστημά του.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, επέβαλε στον κ. Μπίμπο ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης κατά συρροή σε βάρος των τριών νεαρών γυναικών.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...