Ο λόγος που o τουρίστας μπήκε στην περίφραξη με τις τίγρεις και εκείνες τον κατασπάραξαν κάνει το συμβάν ακόμη τραγικότερο

Τον λόγο που οδήγησε έναν άντρα μέσα σε περίφραξη άγριων ζώων με αποτέλεσμα να τον κατασπαράξουν τίγρεις και να καταλήξει νεκρός αποκάλυψε το πάρκο άγριας ζωής της Κίνας, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Το Youngor Wildlife Park, που βρίσκεται στην πόλη Νινγκμπό, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου εξηγεί πως ο άντρας και ένας φίλος του σκαρφάλωσαν το τείχος της περίφραξης προκειμένου να μπουν στο πάρκο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.

«Οι Zhang και Li σκαρφάλωσαν έναν τοίχο, ύψους πάνω από τρία μέτρα, στην βορειοδυτική πλευρά του πάρκου, αγνοώντας τα σήματα κατά μήκος του φράχτη, πριν σκαρφαλώσουν άλλα τρία μέτρα μέσα στον περιφραγμένο χώρο με τις τίγρεις» αναφέρει η ανακοίνωση. Σύμφωνα με τους υπευθύνους, οι δύο άντρες επισκέφθηκαν το πάρκο μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους, που πλήρωσαν εισιτήριο εισόδου ενώ οι ίδιοι όχι.

Το εισιτήριο εισόδου στο πάρκο κοστίζει περίπου 17 ευρώ για τους ενήλικες και 9 ευρώ για τα παιδιά. Το περιστατικό κατεγράφη σε βίντεο και δείχνει τον άντρα να δέχεται την επίθεση και να σέρνεται από το ζώο ενώ ακούγονται ουρλιαχτά και φωνές από τους επισκέπτες που παρακολουθούσαν.

Η προσπάθεια διάσωσης κράτησε περισσότερο από μία ώρα και αρχικά χρησιμοποιήθηκαν ένα κανόνι νερού και κροτίδες για να τρομάξουν το ζώο. Ο άντρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μία από τις τίγρεις σκοτώθηκε από πυρά του προσωπικού.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...