Ο Λ. Μπαλωμένος για τις εκλογές-Ανακοίνωση

Λίγες ημέρες μετά την ισχυρή εντολή  που μου έδωσαν οι πολίτες του Γαλατά για  να υπηρετήσω το χωριό μου για Τρίτη συνεχόμενη  θητεία αισθάνομαι την υποχρέωση να τους  ευχαριστήσω για την αγάπη  και τη στήριξη τους  απέναντι σε όσα έγιναν από ορισμένους αυτή την προεκλογική περίοδο.

Οι κάτοικοι του Γαλατά δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, είναι πολίτες της Ναυπακτίας ζουν , ακούνε και αντιλαμβάνονται πολλά περισσότερα από αυτά που ήθελαν κάποιοι να περάσουν με κάθε τρόπο και με κάθε μέθοδο.

Από την πλευρά μου θα συνεχίσω όπως όλα αυτά τα χρόνια να είμαι κοντά στα προβλήματα του χωριού μου  και μαζί με το νέο συμβούλιο της κοινότητας Γαλατά στόχος μας είναι να  είμαστε όλοι μαζί για το καλό του χωριού μας.

Θα πρέπει  να καταλάβουν  κάποιοι στην κεντρική εξουσία του Δήμου ότι πέρασαν πολλά χρόνια και ο Γάλατας έπρεπε ήδη να έχει έστω ένα αναπτυξιακό έργο.

Εύχομαι στην νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής να μην περιοριστεί στα στενά όρια της Ναυπάκτου αλλά να βάλει στο χάρτη και τις υπόλοιπες περιοχές της Ναυπακτίας.

Κλείνοντας ευχαριστώ  τα μέλη του συνδυασμού μου που εδώ και αρκετό καιρό δώσαμε έναν έντιμο αγώνα κοιτάζοντας τους συγχωριανούς μας στα μάτια.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλάτα.

Λευτέρης Μπαλωμένος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...