Ο Μελανσόν, με ολόγραμμα, έβγαλε ομιλία σε δύο σημεία… ταυτόχρονα!

Σε Παρίσι και Λυών

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προέβη ο Ζαν-Λουκ Μελανσόν, υποψήφιος της ριζοσπαστικής Αριστεράς για την προεδρία της Γαλλίας.

Ο Γάλλος πολιτικός επωφελήθηκε της τεχνολογίας κατά την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας σε συγκέντρωση στη Λυών και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ένα τρισδιάστατο ολόγραμμά του εμφανίστηκε ταυτόχρονα σε άλλη συγκέντρωση στο Παρίσι.

Ο Ζαν-Λουκ Μελανσόν επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία με την χρήση ολογράμματος και να προσδώσει κάτι το σύγχρονο στην υποψηφιότητά του, προκαλώντας τον ενθουσιασμό χιλιάδων υποστηρικτών του, την ώρα μάλιστα που η έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας συνέπεσε με εκείνη της ηγέτιδας της γαλλικής Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν.

Ο Γάλλος αριστερός πολιτικός δεν είναι ο πρώτος ο οποίος χρησιμοποιεί αυτού του είδους την τεχνολογία, καθώς το 2014 ο τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χρησιμοποίησε ένα τεράστιο ολόγραμμα για να απευθυνθεί στους υποστηρικτές του, ενώ ο Ινδός Ναρέντρα Μόντι κατάφερε να νικήσει τους αντιπάλους του και να εκλεγεί πρωθυπουργός με προεκλογική εκστρατεία που περιλάμβανε ολογράμματα στις ομιλίες του σε χωριά σε κάθε γωνιά της χώρας του.

Ο υποψήφιος της γαλλικής Αριστεράς προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως το βασικό αντίπαλο της Μαρίν Λεπέν, επιλέγοντας την πόλη της Λυών, όπως εκείνη, και σχεδόν την ίδια χρονική στιγμή με εκείνη για την επίσημη έναρξη της εκστρατείας του.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Γάλλος πολιτικός αναφέρθηκε στον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μπενουά Αμόν, που από την πλευρά του απηύθυνε έκκληση για ενότητα στις δυνάμεις της Αριστεράς.

«Όλοι θέλουν να αποσύρουν το νόμο Ελ Κομρί (σ.σ. τον αμφιλεγόμενο νόμο για τις εργασιακές σχέσεις), μεταξύ αυτών ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών.

Αναρωτιέμαι, τι τους εμποδίζει;», τόνισε ο Ζαν-Λουκ Μελανσόν, η δημοτικότητα του οποίου ανέρχεται σε 11-11,5%, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της BVA που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα ο Ζαν-Λουκ Μελανσόν τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης της Γαλλίας από τις ευρωπαϊκές συνθήκες.

«Την Ευρώπη, την αλλάζουμε ή την εγκαταλείπουμε!», τόνισε ο ηγέτης της γαλλικής Αριστεράς, καταγγέλλοντας έναν «άσεμνο κόσμο όπου η περιουσία 8 δισεκατομμυριούχων ισοδυναμεί με εκείνη που κατέχει το 50% της ανθρωπότητας».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...