Ο Μικ Σουμάχερ είχε σφοδρή σύγκρουση στο Q2 των κατατακτηρίων δοκιμών.Βίντεο

Ο Μικ Σουμάχερ είχε σφοδρή σύγκρουση στο Q2 των κατατακτηρίων δοκιμών, με τη Haas να ενημερώνει πως ο οδηγός είναι καλά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ συνομίλησε και με τη μητέρα του.Ο Μικ Σουμάχερ είχε σφοδρή σύγκρουση στο Q2 των κατατακτηρίων δοκιμών, προκαλώντας κόκκινη σημαία. Η Haas αργότερα καθησύχασε τους πάντες, ενημερώνοντας πως ο Γερμανός είναι καλά στην υγεία του.

Επιπλέον, ανέφερε πως ο Σουμάχερ μίλησε με την μητέρα του, Κορίνα Σουμάχερ, στο τηλέφωνο. Μάλιστα, η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους, ενώ αναμένεται να έχουμε ενημέρωση και από την FIA.

Μάλιστα, η κάμερα της μετάδοσης συνέλαβε τον Σουμάχερ να συνομιλεί με τους ανθρώπους της ομάδας του, επιβεβαιώνοντας πως πράγματι είναι καλά.“Μίλησα με τη μητέρα του [Μικ] και την ενημέρωνα διαρκώς. Δεν έχει εμφανείς τραυματισμούς, αλλά θέλουν να κάνουν ορισμένες ακτινογραφίες για να βεβαιωθούν ότι δεν υπήρξαν επιπτώσεις από τις δυνάμεις που του ασκήθηκαν. Η πρόσκρουση χάλασε το σύστημα [ραδιοεπικοινωνίας] και έτσι δεν ακούγαμε τίποτα, αλλά μάθαμε τα νέα ότι έχει τις αισθήσεις του” ανέφερε ο Γκούντερ Στάινερ.

sport24.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...