Η Νάντια Γιαννακοπούλου δεύτερη κοινοβουλευτική εκπρόσωπος

O βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης θα είναι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, μετά από απόφαση του νεοεκλεγέντος προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη

Καθήκοντα δεύτερης  κοινοβουλευτικής εκπροσώπου αναλαμβάνει η κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ έχει γίνει πρόταση στον Κώστα Σκανδαλίδη να αναλάβει τον ρόλο του πρώτου κοινουβουλευτικού εκπροσώπου.

Για τη θέση γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στη θέση του Βασίλη Κεγκέρογλου θα προταθεί η κυρία Ευαγγελία Λιακούλη. Ήταν στενή συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά και από τα πρώτα στελέχη που στήριξαν στην εκλογική τους περιφέρεια την κάθοδο του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία. Η κυρία Λιακούλη είχε και έχει «αντίπαλο» στην περιοχή τον πρώην υπουργό και βουλευτή, τον παπανδρεϊκό Φίλιππο Σαχινίδη ο οποίος κατάφερε πρωτιά για τον πρώην πρωθυπουργό στην πόλη της Λάρισας. Αυτή την φορά ο νέος Γραμματέας της ΚΟ θα έχει και αναπληρωτή: ίσως για να διατηρηθεί η ισορροπία και για να δοθεί χώρος αξιοποίησης και για άλλους κοινοβουλευτικούς από τις νεότερες γενιές. Από τους δραστήριους κοινοβουλευτικούς -σάρωσε στην περιοχή του η υποψηφιότητα Ανδρουλάκη- και ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας.

Ο κ.Κατρίνης, νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, έχει, αν και από τις νεότερες γενιές, αποκτήσει εμπειρία από διάφορες μάχες και δη για την οικονομία στο κοινοβούλιο. Καλή σχέση επικοινωνίας έχει όμως ο νέος πρόεδρος και με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη διατηρώντας ωστόσο και εκείνος τις μέρες της έντονης εσωκομματικής κόντρας ενωτικό προφίλ.

Κάποιες πληροφορίες λένε μάλιστα ότι χθες το απόγευμα έγινε κρούση στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο -βασικό παίκτη της πλευράς Ανδρουλάκη- να θέσει υποψηφιότητα για Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας και μετά την εκλογή του να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της βουλής.

Αυτή την ώρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντάται με τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

πηγή protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...