Ο Μπίμπερ εξοργίζεται, πετά το μικρόφωνο και αφήνει άναυδους τους θαυμαστές του (φωτο & βίντεο)

Ο Μπίμπερ εξοργίζεται, πετά το μικρόφωνο και αφήνει άναυδους τους θαυμαστές του (φωτο & βίντεο)

main

Εδώ και έναν χρόνο ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν είναι ο ποπ σταρ που λάτρεψε το νεανικό κοινό σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Φτάνοντας στο σημείο του κορεσμού από την υπέρμετρη δόξα, ο νεαρός σταρ άρχισε να αποστρέφεται τους φανς του, επιζητώντας μερικές στιγμές ιδιωτικότητας. Πρώτα, έκλεισε τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Έπειτα, η συμπεριφορά του άλλαξε. Άρχισε να ζητά από τους θαυμαστές του να τον σέβονται κάθε φορά που τον συναντούν στον δρόμο και να μην τον αντιμετωπίζουν ως «καταναλωτικό αγαθό».

Η συνέχεια της εκκεντρικής, κατά πολλούς συμπεριφορά «ντίβας», του 22χρονου Καναδού τραγουδιστή γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μάντσεστερ.

1

Ο Τζάστιν Μπίμπερ εγκατέλειψε στη μέση τη συναυλία που έδινε, αφού ζητούσε από τους οπαδούς να σταματήσουν να ουρλιάζουν στα κενά μεταξύ των τραγουδιών που ερμήνευε. Κατά την τελευταία από τις τρεις παραστάσεις στην πόλη, ο τραγουδιστής σταμάτησε να τραγουδά και δήλωσε:

«Εκτιμώ όλη την υποστήριξη, εκτιμώ την αγάπη. Αλλά τα ουρλιαχτά πρέπει να σταματήσουν. Σας ευχαριστώ.” “Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο όταν προσπαθώ να πω κάτι να ουρλιάζετε”, είπε. Ωστόσο ο κόσμος δεν σταμάτησε και ο τραγουδιστής πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε. Όμως τότε άρχισαν οι αποδοκιμασίες.

2

Λίγη ώρα αργότερα, ο 22χρονος καλλιτέχνης επέστρεψε στην σκηνή και αποπειράθηκε να εξηγήσει την αντίδρασή του. “Νιώθω πως θέλω να συνδεθώ μαζί σας” είπε και εξήγησε πως δεν θέλει ουρλιαχτά όταν προσπαθεί να τους μιλήσει. Όμως το πλήθος συνέχιζε να ουρλιάζει και τότε ο τραγουδιστής δήλωσε πως θα συνεχίσει να τραγουδά και πως στα κενά δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει καθόλου.

Η  αντίδραση του τραγουδιστή προκάλεσε πολλά σχόλια στο Twitter με κάποιους θαυμαστές να δηλώνουν πως ενοχλήθηκαν και θεώρησαν ως αγένεια τη στάση του και τα όσα είπε. Ωστόσο αρκετοί συμφώνησαν με τον εκνευρισμό του και ισχυρίστηκαν πως η οργή του ήταν δικαιολογημένη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...