Ο Νίκος Παπανδρέου υποψήφιος με τον Βασίλη Γκίζα… για να μιλάμε με έργα

Ο Νικόλαος Παπανδρέου του Χαραλάμπους, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ναύπακτο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής και έχει εργαστεί σε πολλές κατασκευαστικές εταιρείες από το 2003 έως και σήμερα. Ακόμη ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο καθώς έχει στην κατοχή του αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου με λειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου. Επίσης κατέχει την θέση του αντιπροέδρου στο διοικητικό συμβούλιο στην ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο. Λυγιάς «Το Νεόκαστρο». 

Αιτία για να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ήταν η… Ναύπακτος και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπακτίας, ένας τόπος όμορφος με παραθαλάσσια και ορεινή έκταση, που τα τελευταία χρόνια κάνει μικρά βήματα άλλοτε προς τα εμπρός και άλλοτε προς τα πίσω. Δεν διστάζει να υποστηρίξει ότι καλό έχει γίνει μέχρι σήμερα, όμως όπως υποστηρίζει εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, καθώς και ότι πρέπει να καταλάβουμε πως δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από την ομορφιά αυτού του τόπου. Κατά την άποψή του η λειτουργία του δήμου πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να προσφέρει στον πολίτη υπηρεσίες που να του κάνουν εύκολη τη ζωή και την καθημερινότητά του.  Ο Ν. Παπανδρέου είναι εκπρόσωπος της νέας γενιάς «πολιτικών», δεν του αρέσει να φλυαρεί, αλλά ούτε και να δίνει υποσχέσεις. Γι αυτό ζητά την ψήφο μας ώστε να μην μιλά με λόγια αλλά με έργα και πράξεις.  

Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, πήρε την απόφαση να συστρατευτεί με την «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» στο πλευρό του Βασίλη Γκίζα, ενός νέου ανθρώπου που στον ίδιο γεννά σιγουριά για το παρόν και ελπίδα για το μέλλον, έτσι ώστε η Ναυπακτία να ανεβάσει ταχύτητα και να ακολουθήσει τους γρήγορους ρυθμούς της εποχής μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...