Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «ψήφισε» ξανά Ελλάδα για διακοπές – Στην Ερμιονίδα με την οικογένειά του

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «ψήφισε» ξανά Ελλάδα για διακοπές – Στην Ερμιονίδα με την οικογένειά του
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «ψήφισε» ξανά Ελλάδα για διακοπές – Στην Ερμιονίδα με την οικογένειά του

Την Ελλάδα επέλεξε ξανά, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειά τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο πρώην διεθνής άσος εκτός από τη Βικτόρια έχει μαζί του τους γιους του και την κόρη του.

Ειδικότερα ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας και η ομοεθνής σύζυγός του, σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια, κατέλυσαν μαζί με τα παιδιά τους στο υπερπολυτελές resort «Amanzoe», το οποίο βρίσκεται στην Ερμιονίδα, λίγο έξω από το Κρανίδι και κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Το διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και την θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα καθώς το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή και επιλέγεται συνήθως από πρόσωπα τα οποία διαθέτουν αρκετά χρήματα και θέλουν να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα των paparazzi δείχνουν τον 43χρονο Άγγλο βετεράνο ποδοσφαιριστή σε παραλία μαζί με τους τρεις γιους του να κάνουν θαλάσσια σπορ. Τα φώτα έχει τραβήξει πάνω τους η Βικτόρια Μπέκαμ, που έχει συνέχεια μαζί της τη μικρή κόρη του ζευγαριού, Χάρπερ.

Η διάσημη οικογένεια είχε επισκεφτεί και πάλι τη χώρα μας και τη συγκεκριμένη περιοχή το καλοκαίρι του 2016. Τότε είχαν διαμείνει και στο «Nikki Beach Resort», ξενοδοχείο που είναι πιο κοντά στο Πόρτο Χέλι σε σχέση με το «Amanzoe».

Στο «Amanzoe» είχαν φωτογραφηθεί με φόντο την πισίνα και ένα μπουκάλι κρασί. Πριν από τέσσερα χρόνια η οικογένεια Μπέκαμ είχε κάνει και βόλτες στην περιοχή και ένα απόγευμα οι κάτοικοι της Ερμιόνης έμεινα έκπληκτοι, όταν τους είδαν μπροστά τους να κάνουν αμέριμνοι βόλτα στο γραφικό λιμάνι της περιοχής, βγάζοντας φωτογραφίες και κάνοντας τα ψώνια τους.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...