Ο Ντικάπριο συγκεντρώνει χρήματα για την προστασία του περιβάλλοντος

Ο Ντικάπριο συγκεντρώνει χρήματα για την προστασία του περιβάλλοντος
Ο οίκος δημοπρασιών Κρίστις διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική δημοπρασία σε συνεργασία με τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντικάπριο και το ίδρυμα που φέρει το όνομά του, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει από 15 ως 20 εκατομμύρια δολάρια για μια σειρά από “περιβαλλοντικά προγράμματα επιλογής του ιδρύματος και του οίκου Κρίστις”.

Σύμφωνα με την αρχική συμφωνία, η δημοπρασία ήταν προγραμματισμένη για τις 8 Μαΐου, ενώ πηγή που σχετίζεται με την δημοπρασία δήλωσε ότι αυτή αναμένεται να περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- έργα των Μαρκ Γκρόταν, Κάρολ Μπόουβ, Τζον Κάριν και Ελίζαμπεθ Πέιτον.

“Τα δάση, οι ωκεανοί και η βιοποικιλότητα του κόσμου μας παρέχουν απροσμέτρητα οφέλη όπως το οξυγόνο που εισπνέουμε, το καθαρό νερό που πίνουμε και μία αφθονία σε προμήθεια τροφών”, γράφει ο ΝτιΚάπριο σε επιστολόχαρτο του ιδρύματός του προς τους καλλιτέχνες ζητώντας τους δωρεές.

“Και όμως, ο πλανήτης μας και αυτά τα ζωτικής σημασίας οικοσυστήματα που συντηρούν την ζωή βρίσκονται υπό τεράστια πίεση εξαιτίας του σύγχρονου πολιτισμού μας”, προσθέτει.

Η επιστολή αναφέρει ότι ο ηθοποιός ευελπιστεί να πουλήσει στη δημοπρασία από 10 έως 15 έργα παρότι, ύστερα από την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της, ο αριθμός αυτός μπορεί να πλησιάζει τα 30.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...