Ο ξεχωριστός γάμος του Βασίλη Κυρίτση και της Κατερίνας Μαχαίρα στα Τριζόνια!

Στο πανέμορφο νησί της Φωκίδας, τα Τριζόνια -το νησί που είχε ξετρελάνει τον Αριστοτέλη Ωνάση- και με πλήθος εκλεκτών καλεσμένων, ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Κυρίτσης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Μαχαίρα!

Βουλευτές, δήμαρχοι, φίλοι, συγγενείς και πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο νησί, ενώ τόσο ο γαμπρός, όσο και η νύφη εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Πιο αναλυτικά, ο γαμπρός φόρεσε ένα λευκό σμόκιν και έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο γραφικό νησί, ερχόμενος με σκάφος από το λιμάνι της Ναυπάκτου, μετά από το τελευταίο του πάρτι ως εργένης, που δόθηκε στο Βενετσιάνικο λιμάνι.

Όσο για τη νύφη, πήγε στην εκκλησία συνοδεία βιολιών και φορώντας ένα υπέροχο νυφικό από δαντέλα.

Ξεχωριστό στιγμιότυπο αποτέλεσε η αντίδραση λουόμενης γυναικείας παρέας στη μικρή παραλία του νησιού, η οποία με τη θέα του γαμπρού και της νύφης, έτρεξε με τα μαγιό για selfie φωτογραφίες.

Η δεξίωση δόθηκε στον ξεχωριστό χώρο του Trizonia Bay Hotel, με θέα τον Κορινθιακό κόλπο, ενώ η είσοδος του ζευγαριού ήταν φαντασμαγορική, αφού έγινε πάνω σε Buggy Car που οδηγούσε ο αδελφός του γαμπρού, Σωτήρης Κυρίτσης, και μέσα από εντυπωσιακά σιντριβάνια πυροτεχνήματα!

Το πανέμορφο ζευγάρι χόρεψε και φωτογραφήθηκε υπό τους ήχους μουσικής, πλαισιωμένο με πολλά πυροτεχνήματα και δύο μεγάλα φλεγόμενα αρχικά γράμματα των ονομάτων τους, «Β» και «Κ».

Παρόντες στη δεξίωση ήταν ο Γέροντας Μουλατσίωτης Νεκτάριος, ο οποίος και πάντρεψε το ζευγάρι, οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας κ. Καραγκούνης Κωνσταντίνος και κ. Κωνσταντόπουλος Δημήτριος, ο Δήμαρχος Δωρίδας κ. Καπετζώνης Γεώργιος, ο πρώην βουλευτής Αχαΐας κ. Νικολόπουλος Νικόλαος, ο πρόεδρος οδοντιάτρων Αττικής κ. Υφαντής Αθανάσιος, ο γνωστός οφθαλμίατρος Κατσιμπρής Ιωάννης με την όμορφη σύζυγό του και γυναικολόγο κυρία Σαρχιανάκη Άννα, καθώς και επιχειρηματίες όπως ο κ. Κουρκουμέλης Ιωάννης, ο κ. Παπασακελαρίου Στυλιανός -γνωστός από τον χώρο του αυτοκινήτου- και πολλοί άλλοι επώνυμοι, συγγενείς και φίλοι.


gossip-tv.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...