«Ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στόχευε σε ένα παιχνίδι-ζαριά»

«Ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στόχευε σε ένα παιχνίδι-ζαριά»
«Ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στόχευε σε ένα παιχνίδι-ζαριά»


25/05/2020 – 12:51

Την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ στο χάντμπολ και τη θέση του Ολυμπιακού σχετικά με το θέμα σχολίασε ο Σταμάτης Παπασταματής, μιλώντας σε εφημερίδα.

Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα του διατήρησε την ίδια θέση μέχρι κι την τελευταία στιγμή, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος είχε μια σταθερή κι απολύτως ξεκάθαρη θέση. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο να κριθούν στους αγωνιστικούς χώρους, με συγκεκριμένο πλάνο αγώνων και διαδικασιών. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που εμείς συμφωνήσαμε πλήρως με την πρόταση που κατέθεσε δημοσίως η ομοσπονδία προς το αρμόδιο υπουργείο, από την οποία δεν παρεκκλίναμε χιλιοστό, μέχρι και στην τελευταία συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΟΧΕ, παρουσία των ανθρώπων του Ολυμπιακού».

Όσο για την στάση των «ερυθρόλευκων» είπε: «Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ ήταν εκείνος που διατύπωσε πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους θέσεις, στοχεύοντας κατά κύριο λόγο στη διενέργεια ενός μόνο παιχνιδιού-ζαριά, αφού κατά βάση γνώριζε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, συνεπώς στις τρεις νίκες θα κέρδιζε σίγουρα η ανώτερη ομάδα».

Παπασταμάτης: «Ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στόχευε σε ένα παιχνίδι-ζαριά»

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...