Ο Ομπάμα ελπίζει ότι ο Τραμπ δεν θα ασκήσει δίωξη εναντίον της Χίλαρι

Την ελπίδα του πρως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα ασκήσει δίωξη εναντίον της Χίλαρι Κλίντον, εξέδρασε, για λογαριασμό του Μπαράκ Ομπάμα, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ.

Κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων τόνισε: «Έχουμε μια μακρά παράδοση σε αυτήν την χώρα… τα πρόσωπα που βρίσκονται στην εξουσία να μην χρησιμοποιούν το δικαστικό ποινικό σύστημα για να πάρουν πολιτική εκδίκηση… Ο πρόεδρος ελπίζει ότι αυτό θα συνεχιστεί».

Ακόμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου επισήμανε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σκοπεύει να ενημερώσει, όχι να ασκήσει πολιτικές πιέσεις, στον διάδοχό του στο προεδρικό θώκο σχετικά με τις πολιτικές της κυβέρνησής του κατά τη μεταβίβαση της εξουσίας.

Ο ίδιος σημείωσε, εντούτοις, ότι το να δει από κοντά κανείς πώς διαχειρίζονται ορισμένες πολιτικές τα στελέχη της κυβέρνησης «του δίνει (τη δυνατότητα) να εκτιμήσει εκ νέου τα οφέλη αυτών των πολιτικών».

«Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δεσμευτεί σε μια αποτελεσματική μετάβαση που θα βοηθήσει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Τραμπ και την ομάδα του να ενημερωθούν το ταχύτερο για την τρέχουσα κατάσταση της αμερικανικής πολιτικής, περιλαμβανομένης της εξωτερικής πολιτικής» τόνισε ο Τζος Έρνεστ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...