Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Ισραηλινό Όμρι Αλτμάν

Ο Ισραηλινός εξτρέμ, Όμρι Αλτμάν, αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Μετά τον Βίκτορα Κλωναρίδη, που επιστρέφει στο «τριφύλλι», οι «πράσινοι» εντείνουν την προσπάθειά τους για να ενισχύσουν την ομάδα και στο πλαίσιο αυτό ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον 23χρονο ακραίο επιθετικό κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα σήμερα ή, αύριο θα βάλει την υπογραφή του.

Ο Ατλμάν αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πτέρυγα, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά. Διακρίνεται για την ταχύτητά του και προέρχεται από «γεμάτη σεζόν» με την φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ. Την τρέχουσα περίοδο μετρά 11 συμμετοχές και 4 γκολ στον ισραηλινό σύλλογο.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε περάσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στην πατρίδα του έχει παίξει και στην Χάποελ Τίκβα. Πέρασε για 2 χρόνια και από τους νέους της Φούλαμ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές του Ισραήλ, με αποκορύφωμα τις 18 συμμετοχές και τα 8 γκολ με την U-21. 

Μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από την ομάδα του, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει (υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να φύγει εάν βρει ομάδα στο εξωτερικό).

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...