Ο ΠΑΟΚ στα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ (Εικόνες)

Στην όμορφη και πολύ σημαντική ενέργεια του ΟΠΑΠ, τα «Ευχοστολίδια», συμμετείχε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την παρουσία μεγάλης αντιπροσωπείας παικτών που ακολούθησαν την συγκεκριμένη δράση που στόχο έχει την πραγματοποίηση των ευχών μικρών παιδιών, αλλά και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλων, Τσόχλας, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Zanis Peiners, επισκέφθηκαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΠΑΠ στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, επέλεξαν από μία από τις ζωγραφιές των παιδιών που έχουν αναρτηθεί εκεί και πραγματοποίησαν την επιθυμία των συγκεκριμένων παιδιών, αγοράζοντας τα δώρα που ζήτησαν για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης σχολιάζοντας την συμμετοχή της ομάδας στην εκδήλωση, αλλά και την σημασία της πραγματοποίησης της επιθυμίας ενός μικρού παιδιού, ειδικά αυτές τις ημέρες, τόνισε: «Είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και είναι και πολύ μεγάλη η δική μας χαρά που συμμετέχουμε. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να πραγματοποιήσεις την ευχή ενός παιδιού και ειδικά να το κάνεις στις μέρες μας».

3

2

1

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...