Ο Παπαγεωργόπουλος, η φυλακή, η Ανάσταση και ο…βατήρας!

Ο Παπαγεωργόπουλος, η φυλακή, η Ανάσταση και ο...βατήρας!
Ενα ακόμη μήνυμα μέσα από τις δικαστικές φυλακές Διαβατών έστειλε την Παρασκευή ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. O πρώην Δήμαρχος που διατηρεί προσωπική σελίδα στο διαδίκτυο, έγραψε: «Ξύπνησα. Κοίταξα το ρολόι μου. 4 το πρωί. Προσπάθησα να ξανακοιμηθώ. Μάταιος κόπος. Άρχισαν πάλι οι σκέψεις…Ποια ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ έκανα και συμπληρώνω αύριο Σάββατο του Λαζάρου -παραμονή των Βαΐων που γιόρταζε η μητέρα μου- δύο μήνες στη φυλακή;».

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, αναφέρει πως είναι αθώος και περιγράφει στη συνέχεια, μια προσωπική ιστορία: «Ποια ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ μου καταλόγισαν και δεν θα κάνω για δεύτερη φορά στη ζωή μου Ανάσταση; Η πρώτη φορά ήταν πριν από χρόνια. Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα γινόταν στο Σότσι της τότε Σοβιετικής Ενωσης – εκεί που του χρόνου θα διοργανωθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες- το πρωτάθλημα στίβου της Σοβιετικής Ενωσης! Οι διοργανωτές είχαν προσκαλέσει και 10-20 αθλητές από όλο τον κόσμο για να υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός, μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Προσκάλεσαν και μένα. Αμέσως είπα ναι. Ηθελα να πάω να συναντήσω τον φίλο μου Ολυμπιονίκη Βαλερύ Μπορζώφ, τον φίλο και τέταρτο Ολυμπιονίκη Κορνέλιουκ και άλλους πολλούς.

Λίγο πριν από τον αγώνα με πλησίασε ο Βαλερύ μου ευχήθηκε καλή επιτυχία, μου μετέφερε χαιρετισμούς από την σύζυγό του την αξεπέραστη Τουρίσεβα -14 Ολυμπιακά μετάλλια κατέκτησαν οι δυο τους- και μου είπε ότι δεν θα αγωνιζόταν διότι ήταν λίγο αδιάθετος.

Καθίσαμε στους βατήρες, Έτοιμοι. Μπαμ. Ήμουν σε μεγάλη φόρμα. Τερμάτισα πρώτος. Δεύτερος ο Κορνέλιουκ. Ένας Έλληνας είχε κερδίσει το πρωτάθλημα της Σοβιετικής Ένωσης! Έγινε και αυτό!..».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...