Ο Παπαμιχαήλ προειδοποιεί: «Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε.

Ο Παπαμιχαήλ προειδοποιεί: «Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επιστρέφει με ένα βιβλίο- φωτιά και, όπως λέει «Θα κάνει πολλούς και πολλές να χάσουν τον ύπνο τους και να μην ξέρουν πού να κρυφτούν…». 
Το νέο συγγραφικό εγχείρημα του γιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πρόκειται για μια εξομολόγηση ψυχής που την οφείλει στον εαυτό του αλλά και στο κόσμο. Με αυτό το βιβλίο ο Γιάννης θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεσκεπάσει, όπως ο ίδιος λέει, όλους εκείνους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τόσο τον ίδιο όσο και τον μύθο της μητέρας του.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τον τίτλο του βιβλίου του, «Τόσο κοντά, τόσο μακριά». Θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη ηθοποιός και σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξηγεί ότι πρόκειται για αυτοβιογραφία. Μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων, με έμφαση στα χρόνια από το 1996 μέχρι σήμερα. Με άλλα λόγια, το βιβλίο θα περιλαμβάνει το χρονικό της ζωής του από τη χρονιά που «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο Γιάννης αναφέρει στο δελτίο Τύπου, πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια και ειδικά εκείνοι που, ενώ δεν τον ήξεραν προσωπικά, τον έκριναν από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει μέσω των ΜΜΕ αλλά και των… καλοθελητών. «Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε. Λαμόγια, εκμεταλλευτές, μα…κες που είχαν την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινα τι κάνανε» τονίζει, βγάζοντας παράλληλα μεγάλη πικρία για όλους εκείνους που πιστεύει ότι έχουν υποτιμήσει τη νοημοσύνη του.

Το βιβλίο «Τόσο κοντά, τόσο μακριά» θα είναι πολύ αποκαλυπτικό και με όσα αφήνει να εννοηθούν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα ρίχνει φως στη σκοτεινή πλευρά της showbiz. Η ανάρτησή του στο facebook έλεγε :

«Ανακοινώνω ότι το δεύτερο βιβλίο μου θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013 και θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη στον χώρο Κάκια Ιγερινού. Προσωρινός τίτλος “Τόσο κοντά, τόσο μακριά”. Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο και πιο συγκεκριμένα για μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων, με έμφαση στα χρόνια από το 1996 μέχρι τώρα. Γιατί πρέπει όλοι να μάθετε την πραγματική αλήθεια. Γιατί το οφείλω στον εαυτό μου και σε σας που δεν με ξέρετε προσωπικά και έχετε κρίνει τα γεγονότα από ό,τι λέγανε τα ΜΜΕ και οι διάφοροι καλοθελητές. Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε.

gossip-tv.gr

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...